Φιλαδέλφεια 76ερς: Με νέο ρόλο θα συνεχίσει ο Κόλινς

Ο Νταγκ Κόλινς επισημοποίησε την απόφαση περί παραίτησης από τους Φιλαδέλφεια 76ερς, αλλά φαίνεται πως θα συνεχίσει στον σύλλογο διατηρώντας συμβουλευτικό ρόλο.

Αποκαλύφθηκε πως ο 61χρονος κόουτς, ο οποίος υπήρξε τέσσερις φορές All Star σαν παίκτης των «Σίξερς», είχε αποφασίσει να παραιτηθεί από τον… Δεκέμβριο. Οι δυσάρεστες εξελίξεις με την αποθεραπεία του Άντριου Μπάινουμ τον έφεραν σε δύσκολη θέση από τα μέσα του 2012-13, αλλά αποφάσισε να «βγάλει» τη σεζόν, έστω υπό αντίξοες συνθήκες. Θυμίζουμε πως οι 76ερς αποκλείστηκαν από τα playoffs ισοβαθμώντας με τους Τορόντο Ράπτορς στην τελευταία θέση της Atlantic.

Συνολικά ο Κόλινς οδήγησε τους εκπρόσωπους της Φιλαδέλφειας σε δύο προκρίσεις στην postseason, που σημειώθηκαν στις δύο πρώτες σεζόν του στον πάγκο. Πλέον, ο πρώην προπονητής των Σικάγο Μπουλς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς θα βοηθήσει από διοικητική θέση όντας σύμβουλος σε διάφορα θέματα, κυρίως μεταγραφικά. Φαίνεται, πάντως, πως δεν αξίωσε αποζημίωση για τη λύση του συμβολαίου του, που ολοκληρωνόταν με το πέρας του 2013-14.

«Η απόφαση ήταν καθαρά δική του. Θέλω να το τονίσω αυτό» δήλωσε ο ιδιοκτήτης, Τζόσουα Χάρις, σε σχετική συνέντευξή Τύπου. Τέλος, ο Χάρις φάνηκε εκ νέου αινιγματικός για το μέλλον του Μπάινουμ, που θα γίνει unrestricted free agent το καλοκαίρι. «Δεν λέω πως θα ανανεώσουμε το συμβόλαιό του, αλλά πως δεν έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο» δήλωσε χαρακτηριστικά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×