Μαϊάμι Χιτ: «Γκάζωσαν» στο τέταρτο (videos)

Προβάδισμα με 2-0 απέκτησαν οι Μαϊάμι Χιτ απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς του Τζιμ Μπόιλαν έπειτα από το 98-86 στο «AmericanAirlines Arena».

Οι πρωταθλητές NBA δεν απώλεσαν το προβάδισμα μετά από το δεύτερο 12λεπτο, αλλά η διαφορά ήταν εξαιρετικά μικρή μέχρι το επιμέρους 12-0 στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου, που έφερε το σκορ στο 80-65. Έτσι, το πλεονέκτημα απέκτησε διψήφιες διαστάσεις, πραγματικότητα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Παραγωγικά ξεχώρισε ο Ντουέιν Ουέιντ με 21 πόντους (8/14 σουτ) και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς πρόσφερε 19 πόντους (6/14 σουτ), 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Ακόμα, οι Κρις Μπος, Σέιν Μπατίερ και Κρις Άντερσον «έγραψαν» από 10 πόντους, ο Μάριο Τσάλμερς 9, ο Ρέι Άλεν 7, ο Νόρις Κόουλ άλλους 7 και ο Ουντόνις Χάσλεμ 3, ενώ ο Τζόελ Άντονι συμπλήρωσε τον πίνακα των σκόρερ με 2 πόντους. Σημειώνουμε επίσης πως ο Μπατίερ συγκρούστηκε με τον Λάρι Σάντερς, 6:59 πριν από τη λήξη του αγώνα, και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια κρατώντας το δεξί γόνατο, ενώ ο σέντερ των «ελαφιών» έμεινε για ένα ακόμα λεπτό στο παρκέ, πριν κάτσει οριστικά και αμετάκλητα στον πάγκο.

Από την άλλη, ο Ερσάν Ιλιασόβα επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις καταγράφοντας 21 πόντους, ενώ ο Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ είχε 16 και ο Σάντερς 14, αλλά οι Μπράντον Τζένινγκς (8 πόντους, 3/15 σουτ) και Μόντα Έλις (7 πόντους, 2/7 σουτ) έμειναν στα… ρηχά. Οκτώ πόντους πέτυχε και ο Μαρκίς Ντάνιελς και 6 ο Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε, ενώ ο Εκπέ Ουντό, Τζέι Τζέι Ρέντικ και Γκουστάβο Αγιόν είχαν από 2. Πλέον ακολουθούν δύο παιχνίδια στο «Bradley Center», στα οποία οι Χιτ έχουν ευκαιρία πρόκρισης στα προημιτελικά των playoffs.

{youtube}GC6D5Mt9BEE{/youtube}
{youtube}bKq5ZpQyjfs{/youtube}

{youtube}ZurhAtnvBWk{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×