Νιου Γιορκ Νικς: Περπατώντας και στη Βοστόνη (videos)

Ο Ρέιμοντ Φέλτον έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ και οι Νιου Γιορκ Νικς διέσυραν τους Μπόστον Σέλτικς με 90-76 μέσα στο «TD Garden».

Στα δύο πρώτα ματς της σειράς, οι «C’s» κατέρρευσαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στην προκειμένη φάνηκε από την αρχή πως θα μείνουν πίσω με 3-0. Ο Ντοκ Ρίβερς πρόσθεσε τον Τζέισον Τέρι στην πεντάδα αντί για τον Μπράντον Μπας, αλλά η κυκλοφορία της μπάλας δεν βελτιώθηκε. Αντίθετα, ο Φέλτον «μοίραζε» με άνεση και οδήγησε τους Νικς στην εύκολη νίκη. Πλέον η ομάδα του Μάικ Ουόντσον χρειάζεται άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να προκριθεί στα προημιτελικά των playoffs, ενώ την Κυριακή (28/04, 20:00) θα έχει την ευκαιρία για sweep.

Με τρίποντο του Στιβ Νόβακ διαμορφώθηκε το 73-54, 10:13 πριν από τη λήξη της τέταρτης περιόδου. Το συγκεκριμένο +19 αποτέλεσε τη μεγαλύτερη διαφορά της αναμέτρησης, αλλά ο νικητής είχε κριθεί νωρίτερα. Άλλωστε, οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου», που δεν έχουν περάσει γύρο στα playoffs από το… 2000, ήταν μπροστά με 23-18 στο πρώτο 12λεπτο, με 47-31 στο δεύτερο και με 68-52 στο τρίτο, ενώ ήταν φανερό πως ήταν ανώτεροι για μία ακόμα φορά.

Στα των σκόρερ ξεχώρισε ο Καρμέλο Άντονι με 26 πόντους, εκ των οποίων οι 22 καταγράφηκαν στα τρία πρώτα 12λεπτα, ενώ ο Φέλτον είχε 15 πόντους και 10 ασίστ. Δεκαπέντε πόντους πέτυχε και ο Τζέι Αρ Σμιθ, αλλά αποβλήθηκε εξαιτίας αντιαθλητικού φάουλ τύπου-2 στο τέταρτο 12λεπτο, καθώς αποπειράθηκε να… σκοτώσει τον Τέρι, αν και οι Σέλτικς είχαν παραδοθεί ήδη στις… ορέξεις της ομάδας του. Ακόμα, ο Πάμπλο Πριτζιόνι πέτυχε 9 πόντους με 6 στο πρώτο 12λεπτο, ο Νόβακ 8, ο Τάισον Τσάντλερ 6, ο Κένιον Μάρτιν 5, ο Ιμάν Σουμπέρτ 4 και ο Τζέιμς Ουάιτ 2, ενώ ο Μάρκους Κάμπι έμεινε εκ νέου εκτός rotation.

{youtube}KAM5QDCWRuw{/youtube}

Από την άλλη, ο Τζεφ Γκριν σημείωσε 21 πόντους, ο Πολ Πιρς 17, ο Τέρι 14 και ο Κέβιν Γκαρνέτ 12 συν 17 ριμπάουντ. Τέλος, ο Τζόρνταν Κρόφορντ πρόσφερε 5 πόντους, ο Μπας 3, όλους στο τελευταίο 12λεπτο, ο Έιβερι Μπράντλεϊ 2 και ο Κόρτνεϊ Λι άλλους 2, ενώ στην έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στον μαραθώνιο της Βοστόνης μετά τα γνωστά περιστατικά στη γραμμή τερματισμού της ετήσιας αθλητικής διοργάνωσης.

{youtube}j7MsKaeanwI{/youtube}
{youtube}1fGZy8tOOQE{/youtube}
{youtube}Gchh9bhzJcA{/youtube}
{youtube}42C0JjEK5WY{/youtube}
{youtube}GzmDa5k0MgI{/youtube}

{youtube}_etDw7xO_yQ{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×