Τζέισον Κόλινς: Η αρραβωνιαστικιά του δεν γνώριζε πως είναι ομοφυλόφιλος

Ο Τζέισον Κόλινς των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς δήλωσε πρόσφατα πως είναι ομοφυλόφιλος, αλλά ουδέποτε ενημέρωσε σχετικά την αρραβωνιαστικιά του.

Η σχετική δήλωση στο Sports Illustrated έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης στον 34χρονο σέντερ, που την 1η Ιουλίου θα γίνει unrestricted free agent. Στηρίχθηκε από πολλά «πρόσωπα» του αθλητικού και πολιτικού χώρου, αλλά τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν δείχνουν τόσο ευνοϊκά σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς εκτιμάται πως δεν θα βρει ομάδα στο NBA για τη νέα σεζόν, όχι εξαιτίας των σεξουαλικών προτιμήσεών του, αλλά λόγω της αγωνιστικής αξίας του.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως ήταν αρραβωνιασμένος επί επτά χρόνια με την Καρολάιν Μους, που μέχρι πρότινος δεν γνώριζε πως ο Κόλινς είναι ομοφυλόφιλος. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του WNBA ισχυρίστηκε μέσω του TMZ.com: «Ουδέποτε κατάλαβα γιατί χωρίσαμε. Χρησιμοποίησε κάποιες ηλίθιες δικαιολογίες. Επένδυσα πολλά στη σχέση μας και παραμένει φίλος μου, αλλά δεν είχα καταλάβει γιατί χωρίσαμε, μέχρι τώρα. Θέλω μόνο το καλύτερο για αυτόν και θα παραμείνω δίπλα του».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×