Λος Άντζελες Λέικερς: Στις 17 Ιουνίου η δίκη της οικογένειας Μπράιαντ

Σε δικαστήριο της 17ης Ιουνίου θα παρθεί απόφαση αναφορικά με τη μήνυση που κατέθεσε ο Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς σε βάρος της… μητέρας του.

Θυμίζουμε πως ο «Μπλακ Μάμπα» κινήθηκε νομικά εναντίον της Πάμελα Μπράιαντ, όταν εκείνη προσπάθησε να πουλήσει προσωπικά αντικείμενα από τη σχολική καριέρα του σε εταιρεία δημοπρασιών του Νιου Τζέρζεϊ. Ουσιαστικά η μητέρα του Μπράιαντ έχει παραδεχθεί ήδη την ήττα της, όπως πιστοποιείται από σχετική στιχομυθία, που υπάρχει στα πρακτικά της υπόθεσης: «Κόμπι-Μητέρα δεν σου επέτρεψα να τα πουλήσεις. Πάμελα-Ούτε μου το απαγόρευσες».

Πλέον η 17η Ιουνίου ορίστηκε σαν ημερομηνία επιδίκασης του ζητήματος, αλλά θα πρέπει να ανατραπούν με θεαματικό τρόπο τα τωρινά δεδομένα, ώστε να δικαιωθεί η Πάμελα Μπράιαντ. Σημειώνουμε επίσης πως οι φανέλες, τα παπούτσια και άλλα αναμνηστικά της πορείας του Κόμπι στα παρκέ της Φιλαδέλφειας είχαν κοστολογηθεί στα 1.5 εκατομμύρια δολάρια.

Τέλος επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του παλαίμαχου NBAer, Μαρκ Μάντσεν, στη θέση του προπονητή των Λος Άντζελες Ντιφέντερς. Πρόκειται για τη θυγατρική ομάδα των Λέικερς στην D-League, από την οποία αποχώρησε φέτος ο άλλοτε παίκτης του Άρη, Ρέτζι Θίους, ώστε να αναλάβει τη Καλ Στέιτ Νόρθριντζ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×