Ντουάιτ Χάουαρντ: «Θέλω ομάδα που κερδίζει»

Πέρσι χρειάστηκε… ψυχίατρο, αλλά ο Ντουάιτ Χάουαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς φέτος γίνεται unrestricted free agent για πρώτη φορά.

Άλλωστε ανταλλάχθηκε στους «λιμνάνθρωπους», αφού πρώτα ανανέωσε μονομερώς το συμβόλαιό του, το οποίο θα εκπνεύσει στις 30 Ιουνίου. Την 1η Ιουλίου, λοιπόν, ο «D-12» θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του. Πλην των Λέικερς, οι Χιούστον Ρόκετς και οι Ντάλας Μάβερικς αναμένεται να του προτείνουν συνεργασία, ενώ οι Ατλάντα Χοκς δεν έχουν αποκλειστεί ακόμα από την «κούρσα» απόκτησης του All Star σέντερ.

Πάντως, ο Χάουαρντ φρόντισε να ξεκαθαρίσει τις σχετικές προτεραιότητές του: «Είμαι free agent, οπότε μπορώ να επιλέξω που θα παίξω. Βασίζομαι στον Θεό και θεωρώ πως η πίστη θα με κατευθύνει σωστά. Θέλω να κερδίζω αγώνες, αφού έχω κάνει όλα τα υπόλοιπα. Απλά θέλω νίκες». Παράλληλα, ο «σούπερμαν» χρησιμοποίησε «ζεστά» λόγια, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον Μάικ Ντ’ Αντόνι, αν και φημολογείται πως η σχέση των δύο ανδρών είναι η χείριστη…

Στο μεταξύ αποκάλυψε μέσω του Los Angeles Times πως συμβουλεύτηκε τον ψυχίατρο των Λέικερς, όταν επέστρεψε βιαστικά, όπως θεώρησε, από τραυματισμό στο ξεκίνημα του 2012-13. Διέρρευσε επίσης πως έχει μιλήσει ήδη με τους Τζέιμς Χάρντεν και Τσάντλερ Πάρσονς των Χιούστον Ρόκετς, που εκτιμάται πως έχουν περισσότερες πιθανότητες εξασφάλισής του.

Στο μεταξύ, ο Κόμπι Μπράιαντ συνεχίζει τη διαδικασία αποθεραπείας χρησιμοποιώντας τα ειδικά παπούτσια «Medical Mamba». Μάλιστα αναφέρεται πως έχει ανεβάσει ρυθμό, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα χάσει το ξεκίνημα της επόμενης regular season. Τέλος, ο Πάου Γκασόλ ξεκαθάρισε πως νιώθει καλύτερα μετά την πρόσφατη εγχείρηση στο γόνατο, αλλά τόνισε πως η κινητικότητά του θα είναι περιορισμένη για τουλάχιστον έναν ακόμα μήνα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×