Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Εννέα μήνες έξω ο Εζέλι

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κινούνται στην «αγορά» και δείχνουν ενδιαφέρον για τον Αντρέ Ιγκουοντάλα, αλλά η offseason τους στιγματίστηκε από σοβαρό τραυματισμό του Φέστους Εζέλι.

Ο 23χρονος σέντερ θα χρειαστεί εγχείρηση στο δεξί γόνατο, η οποία τον αφήσει εκτός δράσης για έξι με εννέα μήνες! Μοιραία, οι «πολεμιστές» θα υποχρεωθούν να κινηθούν για την απόκτηση αναπληρωματικού του Άντριου Μπόγκουτ, ο οποίος ούτως ή άλλως είναι «εύθραυστος», αν δεν προτιμήσουν την προώθηση του Άντρις Μπιέντρινς στο rotation του Μαρκ Τζάκσον.

Παράλληλα, ο Μπράντον Ρας, που έχασε σχεδόν ολόκληρο το 2012-13 εξαιτίας αντίστοιχο τραυματισμού, ενεργοποίησε, όπως αναμενόταν, οψιόν για μονομερής ανανέωση του συμβολαίου του. Στο μεταξύ προέκυψε σενάριο για απόκτηση του Ιγκουοντάλα, που σήμερα (14/06) αποφάσισε πως την 1η Ιουλίου θα γίνει unrestricted free agent, καθώς σύμφωνα με το Yahoo! Sports ξεκαθάρισε πως δεν θα ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του.

Πριν από τη μεταγραφή του GM, Μασάι Ουτζίρι, και την απόλυση του προπονητή, Τζορτζ Καρλ, όλα έδειχναν πως ο Αμερικανός διεθνής θα συνεχίσει στους «σβόλους» υπογράφοντας νέο πολυετές συμβόλαιο, αλλά υπό τα νέα δεδομένα φαίνεται αποφασισμένος να εξετάσει όλες τις επιλογές του, ανάμεσα στις οποίες αναμένεται να είναι και οι Ουόριορς. Αναμένεται, πάντως, να αποσπάσει προτάσεις από τους Ατλάντα Χοκς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντάλας Μάβερικς, Χιούστον Ρόκετς, Ντιτρόιτ Πίστονς και Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Αναφέρουμε επίσης πως οι «σβόλοι» θα συζητήσουν με τους Μπράιαν Σο των Ιντιάνα Πέισερς και τον Λάιονελ Χόλινς εντός των επόμενων ωρών, ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο αναφορικά με τη διαδοχή του Καρλ. Τέλος, η Denver Post αποκάλυψε διάλογο μεταξύ του προηγούμενου κόουτς των Νάγκετς με τον πρόεδρο, Τζος Κροένκε, στην οποία ο 62χρονος τεχνικός φαίνεται πως χαρακτηρίζει… ηλίθια την απόφαση για την απόλυσή του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×