Λος Άντζελες Κλίπερς: Στο «παιχνίδι» πάλι ο Σκοτ

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς παράτησαν την υπόθεση περί εξασφάλισης του Ντοκ Ρίβερς και επικεντρώθηκαν στους υπόλοιπους πιθανούς διαδόχους του Βίνι Ντελ Νέγκρο.

Άλλωστε οι σχετικές διαπραγματεύσεις με τους Μπόστον Σέλτικς ναυάγησαν. Έτσι επανήλθαν στο προσκήνιο οι Μπράιαν Σο και Λάιονελ Χόλινς, ενώ το ESPN τόνισε πως στο «παιχνίδι» παραμένει και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μπάιρον Σκοτ, ο οποίος αρχικά έδειξε πως έμεινε πίσω από τους προαναφερόμενους κόουτς. Διαπιστώνεται δηλαδή πως ο πρώτος βοηθός του Φρανκ Βόγκελ στους Ιντιάνα Πέισερς, ο μέχρι πρότινος κόουτς των Μέμφις Γκρίζλις και ο αντίστοιχος των Κλίβελαντ Καβαλίερς θα διεκδικήσουν τη θέση του προπονητή των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων» ενόψει του 2013-14.

Νέο ραντεβού με τους Κλίπερς και τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ντόναλντ Στέρλινγκ, θα υπάρξει και αναφορικά με τον Σο, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Χόλινς θα έχει αντίστοιχη τύχη. Στο μεταξύ, η ομάδα του Λος Άντζελες δείχνει διατεθειμένη να παραμείνει ενεργή στις διαπραγματεύσεις για «μεγάλη» ανταλλαγή, αν και οι σχετικές συζητήσεις με τους «C’s» ολοκληρώθηκαν άδοξα. Άλλωστε έδειξαν πρόθυμοι να παραχωρήσουν τους Ντε Αντρέ Τζόρνταν και Έρικ Μπλέντσο, εξέλιξη που σίγουρα θα προκαλέσει ενδιαφέρον άλλων συλλόγων του NBA κατά τη διάρκεια της offseason.

Για την ώρα πρωταρχικός στόχος είναι η ενίσχυση της περιφέρειας, κάτι που πιστοποιείται από το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον για τον Ντάνι Γκρέιντζερ των Πέισερς και τον Άαρον Αφλάλο των Ορλάντο Μάτζικ. Τα τωρινά δεδομένα, όμως, ενδέχεται να αλλάξουν, αλλά το δεδομένο είναι πως οι Κλίπερς σκοπεύουν να παραμείνουν επιθετικοί στην «αγορά», χωρίς, μάλιστα, να διστάσουν ενώπιον προοπτικής ανταλλαγής του Μπλέικ Γκρίφιν, που «ακούστηκε» στο πλαίσιο πιθανής ανταλλαγής με τους Λος Άντζελες Λέικερς για τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Εν ολίγοις, οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να συνδυαστούν με πολλά σενάρια γύρω από το ρόστερ των πρωταθλητών της Pacific.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×