Μπλέξιμο για Σκότι Πίπεν

Η αστυνομία του Μαλιμπού ερευνά περιστατικό, στο οποίο ο παλαίμαχος ΝΒΑer, Σκότι Πίπεν, φαίνεται πως… πλάκωσε άνδρα, που του ζήτησε αυτόγραφο.

Συγκεκριμένα, ο Hall of Famer, που πλέον διατηρεί θέση συμβούλου για αγωνιστικά θέματα στους Σικάγο Μπουλς, χτύπησε τον φίλαθλο έξω από εστιατόριο του Μαλιμπού της Καλιφόρνια των Η.Π.Α., όπως αποκάλυψε η βορειοαμερικανική ιστοσελίδα TMZ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο άτυχος άνδρας έπεσε αναίσθητος και διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ ο Πίπεν είχε αποχωρήσει, όταν έφτασε η τοπική αστυνομία στον χώρο!

Ακολούθησε, πάντως, σύλληψη του 47χρονου Αμερικανού, ο οποίος ανακρίνεται πλέον από τις αρχές. Μάλιστα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα η σοβαρότητα των τραυματισμών του φιλάθλου, αλλά η αρμόδια αστυνομία έχει εξασφαλίσει ήδη αρκετές μαρτυρίες, που πιστοποιούν τη βιαιοπραγία του Πίπεν. Τέλος αναφέρουμε πως οι «ταύροι» δεν έχουν προσφέρει σχόλιο για το χθεσινό (23/06) περιστατικό, αν και ο 6-φορές πρωταθλητής NBA διατηρεί διοικητική θέση τους εκπρόσωπους της «πόλης των ανέμων».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×