Λος Άντζελες Λέικερς: Όλα τα λεφτά για Χάουαρντ

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ αναμένεται να πάρει την απόφασή του σύντομα και οι Λος Άντζελες Λέικερς σκοπεύουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια, ώστε να τον κρατήσουν.

Επιστρατεύτηκε ακόμα και ο Κόμπι Μπράιαντ, ενώ έγινε ήδη η πρώτη επαφή με τον «D-12», που είναι πλέον unrestricted free agent. Εκτιμάται, πάντως, πως οι Χιούστον Ρόκετς και οι Ντάλας Μάβερικς διατηρούν προβάδισμα για την απόκτηση του Χάουαρντ. Από τις υπόλοιπες μεταγραφικές εξελίξεις γύρω από τους Λέικερς ξεχώρισε ενδιαφέρον για τον Ματ Μπαρνς, που έπαιξε για τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων» από το 2010 μέχρι το 2012, ενώ πέρσι άνηκε στους Λος Άντζελες Κλίπερς και πριν από λίγες ώρες έγινε unrestricted free agent.

Επίσης, οι Λέικερς έχουν μιλήσει ήδη με τον Μπάιρον Μάλινς, που αποδεσμεύτηκε από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς. Στο «στόχαστρο» είναι επίσης οι Νικ Γιανγκ και Ουέιν Έλινγκτον, που δεν «δεσμεύονται» πλέον με τους Φιλαδέλφεια 76ερς και Κλίβελαντ Καβαλίερς, αντίστοιχα, ενώ διέρρευσε πως υπήρξε επαφή με τον Τζόρνταν Φάρμαρ. Άλλωστε, ο Κρις Ντουχάν αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers και δημιούργησε «τρύπα» στην περιφέρεια του συλλόγου του Λος Άντζελες.

Στα προπονητικά, ο GM, Μιτς Κούπτσακ, διαβεβαίωσε εκ νέου πως ο Μάικ Ντ’ Αντόνι θα είναι προπονητής των Λέικερς ενόψει του 2013-14. Μάλιστα, ο Κερτ Ράμπις, που έχει παίξει στην ΑΕΚ, φαίνεται πως θα ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείου του Ντ’ Αντόνι. Έτσι θα επιστρέψει στους «λιμνάθρωπους», των οποίων τους αγώνες σχολίαζε για λογαριασμό τηλεοπτικού δικτύου του Λος Άντζελες, τα τελευταία χρόνια. Κοντά σε αντίστοιχη πρόσληψη είναι και ο Τζόνι Ντέιβις, ενώ προηγήθηκε σχετική προαγωγή του Μαρκ Μάντσεν. Τέλος, ο «Μπλακ Μάμπα» αποκάλυψε πως περπατά χωρίς να κουτσαίνει, κάτι που του επέτρεψε να ανεβάσει ρυθμό στις ατομικές προπονήσεις.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×