Ιντιάνα Πέισερς: Χαρούμενος στον πάγκο ο Στέφενσον

Ο Ντάνι Γκρέιντζερ φαίνεται πως θα επιστρέψει στην πεντάδα των Ιντιάνα Πέισερς, αλλά ο Λανς Στέφενσον δεν προβληματίζεται από την προοπτική.

Θυμίζουμε πως ο 22χρονος γκαρντ θα γίνει πάλι αναπληρωματικός του Φρανκ Βόγκελ μετά από μία ολόκληρη σεζόν στο αρχικό σχήμα των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις. Ο Γκρέιντζερ, άλλωστε, έχασε σχεδόν ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού. Ωστόσο υπολογίζεται κανονικά για το 2013-14, οπότε ο Στέφενσον προορίζεται πλέον για τον πάγκο.

«Είμαι διατεθειμένος να κάνω οτιδήποτε, ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Οποιαδήποτε απόφαση πάρει ο Φρανκ Βόγκελ θα είναι καταπληκτική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Σινσινάτι, που είχε εκφράσει παρόμοια άποψη και στο ξεκίνημα της τρέχουσας offseason. Μάλιστα, ο 22χρονος Αμερικανός είναι γενικότερα ικανοποιημένος, καθώς έχει δηλώσει χαρούμενος από την επιστροφή του Λάρι Μπερντ στη θέση του προέδρου και από την απόκτηση του Λουίς Σκόλα.

Τέλος αναφέρουμε πως ο Ρόι Χίμπερτ φαίνεται πως αιτήθηκε δικαίωμα εκπροσώπησης των Η.Π.Α., αν και έχει φορέσει ήδη τη φανέλα της εθνικής Τζαμάικα. Εκτιμάται, όμως, πως η FIBA δεν θα επιτρέψει στον 26χρονο σέντερ να αλλάξει εθνική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×