Λος Άντζελες Κλίπερς: Ραντεβού με Τζέιμισον

Επανήλθε στο προσκήνιο ενδιαφέρον των Λος Άντζελες Κλίπερς για τον 37χρονο Αντουάν Τζέιμισον, ο οποίος παραμένει unrestricted free agent.

O έμπειρος φόργουορντ έχει «ακουστεί» για αρκετές ομάδες, αλλά εκείνες φάνηκαν διστακτικές απέναντι σε συμφωνία με τον Τζέιμισον, κυρίως με αφορμή τραυματισμό στον καρπό, τον οποίο κληρονόμησε από την περσινή παρουσία στους Λος Άντζελες Λέικερς. Μάλιστα, οι Κλίπερς εντάχθηκαν, έστω και προσωρινά, στο συγκεκριμένο γκρουπ συλλόγων.

Πλέον επανήλθαν στη διεκδίκηση του πρώην παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Ντάλας Μάβερικς, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λέικερς, σύμφωνα με το Yahoo! Sports. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως ο Τζέιμισον δείπνησε με τον προπονητή των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων», Ντοκ Ρίβερς, ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Στο μεταξύ, η Sun-Sentinel της Φλόριντα έγραψε πως ο Λαμάρ Όντομ δεν σκοπεύει να υπογράψει σε ομάδα εκτός του Λος Άντζελες. Πρόσφατα αναφέρθηκε πως ο 33χρονος φόργουορντ δεν θέλει να υπογράψει συμβόλαιο με τους Λέικερς, οπότε σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα περισσεύουν μονάχα οι Κλίπερς.

Ούτως ή άλλως είναι γνωστό πως ο 2-φορές πρωταθλητής ΝΒΑ προτιμά την «πόλη των αγγέλων», οπότε πιθανό ενδιαφέρον των Μαϊάμι Χιτ πέφτει εξαρχής στο κενό, ενώ την ίδια ώρα δημιουργείται ενδεχόμενο παραγκωνισμού του άλλοτε Αμερικανού διεθνή στο ξεκίνημα του 2013-14. Το δεδομένο είναι πως για την ώρα δεν υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×