Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Οικογένεια Κάρι στο Όκλαντ!

Έχοντας βασικό πλέι-μέικερ τον Στέφεν Κάρι, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς απέκτησαν τον undrafted free agent, Σεθ Κάρι, μέσω μη-εγγυημένου συμβολαίου.

Από την πλευρά του, ο… γνωστότερος Κάρι ολοκλήρωσε το 2012-13 με μέσους όρους 22.9 πόντων, 6.9 ασίστ και 38.2 λεπτών, ενώ φαίνεται απόλυτα υγιής ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος του NBA. Πρόσφατα, μάλιστα, επανέλαβε πως θα παρουσιαστεί στην προετοιμασία του Μαρκ Τζάκσον όντας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς δεν χρειάστηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως συνέβη στις τελευταίες offseason.

Προφανώς θα ήθελε τον αδερφό του δίπλα του, αλλά ο Σεθ Κάρι, που πρόσφατα εκδήλωσε ενδιαφέρον για ένταξη στο ρόστερ των Σάρλοτ Μπόμπκατς, θα κληθεί να εξασφαλίσει θέση στο ρόστερ μέσω της προετοιμασίας. Φαίνεται, πάντως, πως υπολογίζεται από τους «πολεμιστές», οι οποίοι πιθανότητα θα τον υποβιβάσουν στην D-League, όπου θα πραγματοποιήσει τα παρθενικά επαγγελματικά «βήματά» του. Άλλωστε, ο 23χρονος γκαρντ είναι εξελίξιμος, αν και έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο Ντιουκ.

Στην προετοιμασία των Ουόριορς θα ενταχθεί και ο 23χρονος Βόσνιος σέντερ, Ογκνιέν Κούζμιτς, ο οποίος επιλέχθηκε στην 52η θέση του περσινού ντραφτ, καθώς αποδεσμεύτηκε από την ισπανική Ουνικάχα Μάλαγα. Τέλος, Νεμάνια Νέντοβιτς, επίσης rookie, ξεπέρασε τραυματισμό στον αστράγαλο και επανεντάχθηκε στην προετοιμασία της Σερβίας του Ντούσαν Ίβκοβιτς ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×