Σαν Αντόνιο Σπερς: Στόχος και ο Τέλφερ

Οι Μπόστον Σέλτικς, Λος Άντζελες Λέικερς και Σαν Αντόνιο Σπερς κοιτούν την περίπτωση του Σεμπάστιαν Τέλφερ, που παραμένει free agent.

Μάλιστα, το 2006-07 ο 28χρονος πλέι-μέικερ φόρεσε τη φανέλα των «κελτών», οι οποίοι αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τη θέση «1», από τη στιγμή που ο Ραζόν Ρόντο ενδέχεται να χάσει το ξεκίνημα του 2012-13. Άμεση ενίσχυση του ρόστερ επιζητούν και οι Λέικερς, ενώ τα «σπιρούνια» διαθέτουν ήδη τους Τόνι Πάρκερ, Κόρι Τζόζεφ, Πατ Μιλς και Νάντο Ντε Κολό, αλλά ίσως θελήσουν να προσαρμόσουν το βάθος πίσω από τον Γάλλο πλέι-μέικερ.

Μάλιστα, ο Μάικ Μπίμπι θα περάσει επίσης από τις προπονητικές εγκαταστάσεις των Τεξανών. Ακόμα, ο Τζέιμς Τζόνσον, που είναι επίσης unrestricted free agent, θα δοκιμαστεί εντός των επόμενων ημερών από τους Σπερς, τους Ατλάντα Χοκς και τους Γιούτα Τζαζ. Θυμίζουμε πως ο 26χρονος φόργουορντ έπαιξε πέρσι στους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τους Σικάγο Μπουλς και τους Τορόντο Ράπτορς.

Τέλος, το Yahoo! Sports αποκάλυψε πως οι εκπρόσωποι του Σαν Αντόνιο πρόσθεσαν τον Ντέιβ Τέλεπ στην ομάδα σκάουτινγκ. Πρόκειται για διακεκριμένο αναλυτή κολεγιακών παικτών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×