Σακραμέντο Κινγκς: Όλα γύρω από Κάζινς

Ο νέος προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μαλόουν, επιβεβαίωσε πως τα περισσότερα συστήματά του θα κινούνται γύρω από τον Ντε Μάρκους Κάζινς.

Δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο, όπως εκτιμήθηκε αρχικά, αλλά ο ιδιόρρυθμος σέντερ των «βασιλιάδων» παραμένει στην κορυφή των αγωνιστικών πλάνων του Μαλόουν. «Είναι ψηλός, που μπορεί να αγωνιστεί μακριά από το καλάθι, αλλά θα του ζητήσω να μείνει κοντά στο καλάθι. Είναι τόσο καλός στις πάσες, που μπορεί να δημιουργήσει φάσεις από τη ρακέτα. Πρόκληση για εκείνον είναι ο περιορισμός των λαθών. Πέρσι, στο Γκόλντεν Στέιτ είχαμε δύο ψηλούς (σ.σ. Ντέιβιντ Λι και Άντριου Μπόγκουτ), που δεν ήταν απλά καλοί στις πάσες, αλλά και πρόθυμοι. Ελπίζω πως ο Κάζινς θα δείξει αντίστοιχη θέληση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 42χρονος τεχνικός.

Ακόμα, ο Μαλόουν δήλωσε πως ο rookie Μπεν Μακ Λέμορ πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά στην κατοχή της μπάλας και στη δημιουργία φάσεων, ώστε να διεκδικήσει αξιοσημείωτο ρόλο στο rotation. Στο μεταξύ, ο Γκρέιβις Βάσκεθ υποστήριξε πως έχει ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό τραυματισμό στον αστράγαλο και εξέφρασε αισιοδοξία για κανονική παρουσία του από το ξεκίνημα του 2013-14, ενώ ο Σι Τζέι Έικεν υπέγραψε μη-εγγυημένο συμβόλαιο με τους Κινγκς, αφού πρώτα πήρε μέρος στο Summer League για λογαριασμό των εκπρόσωπων της Καλιφόρνια.

Τέλος, οι Ρενό Μπίγκχορνς, θυγατρική ομάδα των «βασιλιάδων» στην D-League, συμφώνησαν με τον Τζόελ Έιμπελσον, ώστε να καλυφθεί η θέση του προπονητή, σύμφωνα με το Yahoo! Sports. Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος κόουτς των Σιου Φαλς Σκάιφορς, ο οποίος έμεινε χωρίς δουλειά, όταν οι Μαϊάμι Χιτ ανέλαβαν την αποκλειστική διαχείριση του επίμαχου συλλόγου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×