Σικάγο Μπουλς: «Ηρεμία» για Θίμποντο

Αυτή τη φορά, ο αντιπρόεδρος των Σικάγο Μπουλς, Τζον Πάξον, κλήθηκε να διαψεύσει φημολογίες περί ρήξης στη σχέση του Τομ Θίμποντο με τον Γκαρ Φόρμαν.

Ο κόουτς και ο GM, αντίστοιχα, των «ταύρων» έχουν διαφωνήσει σε πάρα πολλά θέματα τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση στελέχη των Μπουλς έχουν διαψεύσει τα σενάρια, που επανήλθαν στο προσκήνιο με αφορμή την αποτυχία στις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με τον Λουόλ Ντενγκ.

«Εμείς δε διακρίνουμε κάποιο πρόβλημα. Όλα κυλούν τέλεια. Η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών είναι καλή. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάξον, ο οποίος κατέκτησε τρία πρωταθλήματα ως παίκτης των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων». Στο μεταξύ, ο Γιοακίμ Νοά ανακοίνωσε έναρξη συνεργασίας με την Adidas, η οποία «έχει» και τον Ντέρικ Ρόουζ. Τέλος, ο Νταντάι Τζόουνς αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers, όπως οι Κέιλιν Λούκας και Πάτρικ Κρίστοφερ, οπότε το ρόστερ αριθμεί πλέον δεκαπέντε μέλη.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπουλς:
Γκαρντ
Ντέρικ Ρόουζ
Τζίμι Μπάτλερ
Κερκ Χάινριχ
Μαρκίς Τιγκ
Μάικ Τζόουνς

Φόργουορντ
Λουόλ Ντενγκ
Κάρλος Μπούζερ
Ταζ Γκίμπσον
Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ
Τόνι Σνελ
Έρικ Μέρφι
Ντι Τζέι Ουάιτ

Σέντερ
Γιοακίμ Νοά
Ναζρ Μοχάμεντ
Ντέξτερ Πίτμαν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×