Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Κατηγορίες στον Πέρκινς!

Κατηγορίες περί βιαιοπραγίας απαγγέλθηκαν σε βάρος του Κέντρικ Πέρκινς, αν και αρχικά φάνηκε πως ο σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τη… γλίτωσε.

Φαίνεται πως ο 28χρονος Αμερικανός ενεπλάκη σε καυγά έξω από νυχτερινό κέντρο, τον περασμένο Ιούλιο. Μάλιστα, σε πρώτο βαθμό οι κατηγορίες δεν στάθηκαν, αλλά με τη… δεύτερη κατακυρώθηκαν. Θυμίζουμε πως αντίστοιχο μπλέξιμο αντιμετώπισε ο Πέρκινς το 2011, αλλά στην προκειμένη οι νομικές εξελίξεις δεν φαίνεται πως θα επηρεάσουν τον ρόλο του εντός του rotation του Σκοτ Μπρουκς.

Άλλωστε προορίζεται για τη βασική πεντάδα μπροστά από τους Στίβεν Άνταμς και Χασίμ Θαμπίτ, οι οποίοι «κέρδισαν» τον Ντάνιελ Όρτον στην «κούρσα» για μία θέση στο τελικό δυναμικό, αφού ο 23χρονος σέντερ αποδεσμεύτηκε. Πάντως το δυναμικό περιέχει δεκαεπτά μέλη, οπότε πρέπει να «κοπούν» δύο ακόμα παίκτες μέχρι την έναρξη της regular season.

Ίσως, μάλιστα, αποδεσμευτεί ο Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ, αν και πέρσι αποτέλεσε 28η επιλογή του ντραφτ. Εντούτοις, στη rookie χρονιά του είχε ελάχιστη παρουσία επιπέδου NBA, ενώ στην προετοιμασία ενόψει του 2013-14 διαπιστώνεται πως προσπαθεί να διατηρήσει θέση στο ρόστερ.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Θάντερ:
Γκαρντ
Ράσελ Ουέστμπρουκ
Τάμπο Σεφολόσα
Ρέτζι Τζάκσον
Ντέρεκ Φίσερ
Τζέρεμι Λαμπ
Αντρέ Ρόμπερσον
Ντιάντε Γκάρετ
Ρόντνεϊ Μακ Γκρούντερ

Φόργουορντ
Κέβιν Ντουράντ
Σερζ Ιμπάκα
Νικ Κόλισον
Γκραντ Τζέρετ
Ράιαν Γκόμες
Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ

Σέντερ
Κέντρικ Πέρκινς
Χασίμ Θαμπίτ
Στίβεν Άνταμς

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×