Σαν Αντόνιο Σπερς: Τέλος ο Μαγκέτι

Αποδεσμεύτηκαν οι Κόρεϊ Μαγκέτι, Μικ Καμπόνγκο και Μάρκους Κάζιν από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι έχουν πλέον δεκαέξι παίκτες.

Προφανώς, η περίπτωση του 33χρονου γκαρντ/φόργουορντ είναι περισσότερο σημαντική, αν και ήταν αναμενόμενη. Άλλωστε ο Μαγκέτι προανήγγειλε αποχώρηση από το NBA σε περίπτωση αποδέσμευσης από τους Τεξανούς, οι οποίοι είχαν φανερώσει σχετική τάση. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι πως οι Σπερς θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με δεκατέσσερις παίκτες, ώστε να αφήσουν μία κενή θέση στο ρόστερ, την οποία ίσως καλύψουν με την απόκτηση free agent κατά τη διάρκεια της regular season.

Πλέον εκκρεμεί η επισημοποίηση της αποχώρησης του Μαγκέτι από τον «μαγικό» κόσμο, όπου αγωνίστηκε για δεκατέσσερα χρόνια, στα οποία κατέγραψε μέσους όρους 16.0 πόντων, 4.9 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ. Ίσως, μάλιστα, ο 33χρονος Αμερικανός συνεχίσει στην Κίνα ή στην Ευρώπη, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει λόγο για απόσυρση από την ενεργό δράση.

Στην προκειμένη πέτυχε μέσους όρους 6.5 πόντων, 3.5 ριμπάουντ, 2.0 ασίστ και 24.0 λεπτών σε δύο φιλικά των Σπερς. Από την πλευρά του, ο Κάζιν είχε μέσο όρο 1.5 πόντων και 2.5 ριμπάουντ σε δύο παρουσίες, ενώ ο Καμπόνγκο πρόλαβε να πετύχει έξι πόντους σε πέντε λεπτά, αλλά λογικά θα ενταχθεί στη θυγατρική ομάδα των «σπιρουνιών», που είναι στην D-League.

Παρακάτω το μέχρι στιγμής ρόστερ των Σπερς:
Γκαρντ
Τόνι Πάρκερ
Μανού Τζινόμπιλι
Μάρκο Μπελινέλι
Κόρι Τζόζεφ
Ντάνι Γκριν
Νάντο Ντε Κολό
Πατ Μιλς

Φόργουορντ
Καούχι Λέοναρντ
Ματ Μπόνερ
Μπορίς Ντιό
Τζεφ Ερς
Κόρτνεϊ Φελς
Νταν Νουαέλελε

Σέντερ
Τιάγκο Σπλίτερ
Τιμ Ντάνκαν
Άρον Μπέινς

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×