Λος Άντζελες Λέικερς: Πλήθος «ερωτηματικών» για Κόμπι

Διακρίνεται ανησυχητική στασιμότητα μετά από καλοκαίρι γεμάτο αισιοδοξία για άμεση επιστροφή του Κόμπι Μπράιαντ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Μέχρι πρότινος, ο «Μπλακ Μάμπα» έκανε λόγο για προπονητική άνοδο, αλλά πλέον υποστηρίζει πως απαιτείται χρόνος, ώστε να αποθεραπευτεί ο αχίλλειος τένοντας! Δικαιώνεται, δηλαδή, ο Πάου Γκασόλ, ο οποίος υποστήριξε πρόσφατα ότι ο Μπράιαντ δεν έχει προοδεύσει, όσο θα έπρεπε, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμος. Μοιραία δημιουργούνται φημολογίες για εκτεταμένη απουσία του 35χρονου γκαρντ, ενώ είναι πλέον δεδομένος ο παραγκωνισμός του από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια των «λιμνάνθρωπων».

Ο Γκασόλ εξέφρασε ανησυχία και για την υγεία του Στιβ Νας, αλλά ο 39χρονος πλέι-μέικερ ξεπέρασε ενοχλήσεις στον λαιμό, επανεντάχθηκε στην προετοιμασία του Μάικ Ντ’ Αντόνι και θα παίξει στο σημερινό φιλικό (26/10, 05:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «Honda Center» του Άναχαϊμ, αλλά παραμένει μακριά από το 100%, κάτι που θα λογικά θα συμβαίνει σε ολόκληρη τη regular season. Από την πλευρά του, ο Κρις Κέιμαν θα επιστρέψει μετά από ίωση, αλλά ο Σόουν Ουίλιαμς θα είναι βασικός πάουερ φόργουορντ στο αποψινό ματς, το οποίο είναι το τελευταίο της preseason.

Στα των Τζαζ, οι Τρέι Μπερκ, Μάρβιν Ουίλιαμς και Μπράντον Ρας παραμένουν στα πιτς, ενώ ο Τζέρεμι Έβανς αποκλείστηκε από ένα ακόμα φιλικό εξαιτίας τραυματισμού στον ώμο, οπότε είναι πλέον αμφίβολη η παρουσία του στο ξεκίνημα της regular season. Τέλος αναφέρουμε πως οι «μορμόνοι» συνδέθηκαν για μία ακόμα φορά μέσω φημολογιών με τον Τζίμερ Φρεντέτ των Σακραμέντο Κινγκς, ο οποίος είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Σολτ Λέικ Σίτι εξαιτίας της πετυχημένης πορείας στο BYU.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας
Κόμπι Μπράιαντ
Στιβ Μπλέικ
Τζόρνταν Φάρμαρ
Τζόντι Μικς
Χαβιέ Ανρί

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ράιαν Κέλι
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ
Ελίας Χάρις
Σόουν Ουίλιαμς
Μάρκους Λάντρι

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε

Και το τωρινό ρόστερ των Τζαζ:
Γκαρντ
Τρέι Μπερκ
Αλέκ Μπαρκς
Τζον Λούκας ΙΙΙ
Μπράντον Ρας
Ίαν Κλαρκ
Σκοτ Μασάντο
Τζάστιν Χολιντέι
Λέστερ Χάντσον
Τζαμάλ Τίνσλεϊ

Φόργουορντ
Γκόρντον Χέιγουορντ
Ντέρικ Φέιβορς
Μάρβιν Ουίλιαμς
Τζέρεμι Έβανς
Ρίτσαρντ Τζέφερσον
Ντομινίκ Μαγκουάιρ
Μάικ Χάρις
Μπράιαν Κουκ

Σέντερ
Ενές Καντέρ
Ρούντι Γκομπέρτ
Άντρις Μπιέντρινς

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×