Μπρούκλιν Νετς: Πάλι έξω οι «D-Will» και Λόπεζ

Χωρίς τους Ντερόν Ουίλιαμς, Μπρουκ Λόπεζ και Αντρέι Κιριλένκο, οι Μπρούκλιν Νετς θα αντιμετωπίσουν σήμερα τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Οι εκπρόσωποι του Όρεγκον θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν σερί έξι νικών αγωνιζόμενοι στο «Barclays Center» (19/11, 02:30) και σίγουρα οι παραπάνω απουσίες διευκολύνουν το έργο της ομάδας του Τέρι Στοτς. Σημειώνουμε πως ο «D-Will» δεν ξεπέρασε νέο τραυματισμό στον αστράγαλο, οπότε ο Σόουν Λίβινγκστον θα συνεχίσει ως βασικός πλέι-μέικερ του Τζέισον Κιντ, ενώ ο παραγκωνισμός των Λόπεζ (αστράγαλος) και Κιριλένκο (μέση) δεν είναι εξίσου σημαντικός, καθώς οι Κέβιν Γκαρνέτ και Πολ Πιρς θα είναι διαθέσιμοι έπειτα από απουσία ενός αγώνα. Παράλληλα, δηλαδή, οι Αντράι Μπλάτσε και Άλαν Άντερσον θα επανακτήσουν αναπληρωματικό ρόλο, ενώ ο Ρέτζι Έβανς θα παραμείνει βασικός.

Μάλιστα, ο Κιντ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή των τριών απουσιαζόντων. Από την πλευρά τους, οι Μπλέιζερς στερούνται των υπηρεσιών του ανερχόμενου rookie, Σι Τζέι Μακ Κόλουμ. Αντίθετα, ο Μέγερς Λέοναρντ αισθάνεται καλύτερα έπειτα από απουσία δύο παιχνιδιών λόγω γαστρεντερίτιδας, οπότε τέθηκε στη διάθεση του Στοτς, αλλά έμεινε εκτός της ενεργής 13άδας, καθώς είναι πίσω από τους Ρόμπιν Λόπεζ και Τζόελ Φρίλαντ στο rotation του συλλόγου του Πόρτλαντ.

Παρακάτω τωρινό ρόστερ των Νετς:
Γκαρντ
Ντερόν Ουίλιαμς (Τραυματίας)
Τζο Τζόνσον
Τζέισον Τέρι
Άλαν Άντερσον
Τάισον Τέιλορ
Σόουν Λίβινγκστον

Φόργουορντ
Πολ Πιρς
Αντρέι Κιριλένκο (Τραυματίας)
Ρέτζι Έβανς
Μίρσα Τελέτοβιτς
Μέισον Πλαμλί
Τορνίκε Σενγκέιλα

Σέντερ
Κέβιν Γκαρνέτ
Μπρουκ Λόπεζ (Τραυματίας)
Αντράι Μπλάτσε

Και το τωρινό ρόστερ των Μπλέιζερς:
Γκαρντ
Ντάμιαν Λίλαρντ
Ουές Μάθιους
Μο Ουίλιαμς
Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (Τραυματίας)
Ουίλ Μπάρτον
Ερλ Ουότσον
Άλεν Κραμπ

Φόργουορντ
Νικολά Μπατούμ
Τόμας Ρόμπινσον
Ντορέλ Ράιτ
Βίκτορ Κλαβέρ
Τζόελ Φρίλαντ

Σέντερ
Λα Μάρκους Όλντριτζ
Ρόμπιν Λόπεζ
Μέγερς Λέοναρντ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×