Φίνιξ Σανς: Μπορούν χωρίς Μπλέντσο (video)

Παρά την τρίτη συνεχόμενη απουσία του τραυματισμένου Έρικ Μπλέντσο, οι Φίνιξ Σανς πέρασαν με 98-91 από το «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Ο Τζεφ Χόρνασεκ πίστευε πως θα έχει τον 23χρονο γκαρντ στη διάθεσή του, αλλά ο Μπλέντσο έμεινε στο περιθώριο μαζί με τον Εμέκα Οκαφόρ. Εντούτοις, οι «ήλιοι» προωθήθηκαν στο 6-6 διακόπτοντας σερί τεσσάρων ηττών και έριξαν την ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν στο 6-7, καθώς ξεπέρασαν νωθρό ξεκίνημα και πήραν το προβάδισμα από το πρώτο 12λεπτο, ενώ δημιούργησαν σχετικά γρήγορα διαφορά ασφαλείας, την οποία διατήρησαν σε διψήφιο επίπεδο για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Άλλωστε, ο Τσάνινγκ Φράι πέτυχε 20 πόντους με 5/7 τρίποντα και ο πρώην φόργουορντ του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ, ακολούθησε με 17 χάρη σε 3/3 δίποντα και 3/3 τρίποντα!

Από 14 πόντους πρόσφεραν οι Τζέραλντ Γκριν και Γκόραν Ντράγκιτς, 11 ο Μαρκίεφ Μόρις, 8 οι Άρτσι Γκούντγουιν και Μάρκους Μόρς, ενώ ο Μάιλς Πλαμλί έμεινε στους 4, αλλά μάζεψε 11 «σκουπίδια» και μοίρασε 3 μπλοκ. Από την άλλη, ο Αλ Τζέφερσον επέστρεψε έπειτα από τραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά αρκέστηκε σε 24:55, καθώς κρίθηκε απαραίτητος περιορισμός του χρόνου συμμετοχής του, ενώ πέτυχε 9 πόντους με 3/6 σουτ. Συνολικά ξεχώρισαν οι Τζέραλντ Χέντερσον με 17 πόντους, Κέμπα Ουόλκερ με 16 και Ραμόν Σέσιονς με 15, ενώ ο Τζος Μακ Ρόμπερτς είχε 10 και ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ 9 με 1/2 σουτ σε 18:21.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×