Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Συνεχίζουν χωρίς Ιγκουοντάλα

Μία ακόμα απώλεια επισημοποιήθηκε για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, καθώς ο Αντρέ Ιγκουοντάλα αποκλείστηκε για ακαθόριστο χρονικό διάστημα.

Η «μαύρη» Παρασκευή περιείχε πολλούς τραυματισμούς All Star του NBA, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ. Σήμερα (23/11), λοιπόν, διαγνώστηκε θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού, της οποίας η σοβαρότητα δε ξεκαθαρίστηκε. Ωστόσο, οι «πολεμιστές» ανακοίνωσαν πως ο Ιγκουοντάλα δεν θα χρειαστεί εγχείρηση. Μέσα σε όλα, o Στέφεν Κάρι κρίνεται εκ νέου αμφίβολος ενόψει του αποψινού αγώνα (24/11, 05:30) στο «ORACLE Arena» με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι οποίοι «τρέχουν» σερί εννέα νικών.

Άλλωστε, o 25χρονος πλέι-μέικερ ταλαιπωρείται ακόμα από ζαλάδες με αφορμή ήπια διάσειση, αλλά ο Μαρκ Τζάκσον εξέφρασε πάλι αισιοδοξία για παρουσία του Κάρι, ο οποίος πρέπει να αποσπάσει έγκριση από ιατρική ομάδα του NBA, ώστε να επιστρέψει στα παρκέ. Σε περίπτωση νέου παραγκωνισμού, πάντως, ο Κλέι Τόμπσον θα αναλάβει περισσότερες οργανωτικές πρωτοβουλίες, αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει και ο Χάρισον Μπαρνς, ενώ ο Κεντ Μπέιζμορ θα εισέλθει εκτάκτως στα άμεσα πλάνα του Τζάκσον.

Θυμίζουμε πως οι Τόνεϊ Ντάγκλας (πόδι), Ζερμέιν Ο’ Νιλ (γόνατο) και Φέστους Εζέλι (γόνατο), όπως και ο Ιγκουοντάλα είναι δεδομένα εκτός. Από την άλλη, οι φορμαρισμένοι εκπρόσωποι του Όρεγκον στερούνται των υπηρεσιών του Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (πόδι).

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Ουόριορς:
Γκαρντ
Στέφεν Κάρι (Τραυματίας)
Αντρέ Ιγκουοντάλα (Τραυματίας)
Νεμάνια Νέντοβιτς
Τόνεϊ Ντάγκλας (Τραυματίας)
Κεντ Μπέιζμορ

Φόργουορντ
Κλέι Τόμπσον
Ντέιβιντ Λι
Χάρισον Μπαρνς
Μαρίς Σπέιτς
Ντρέιμοντ Γκριν

Σέντερ
Άντριου Μπόγκουτ
Ζερμέιν Ο’ Νιλ (Τραυματίας)
Φέστους Εζέλι (Τραυματίας)
Ογκνιέν Κούζμιτς
Ντεγουέιν Ντέντμον

Και το τωρινό ρόστερ των Μπλέιζερς:
Γκαρντ
Ντάμιαν Λίλαρντ
Ουές Μάθιους
Μο Ουίλιαμς
Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (Τραυματίας)
Ουίλ Μπάρτον
Ερλ Ουότσον
Άλεν Κραμπ

Φόργουορντ
Νικολά Μπατούμ
Τόμας Ρόμπινσον
Ντορέλ Ράιτ
Βίκτορ Κλαβέρ
Τζόελ Φρίλαντ

Σέντερ
Λα Μάρκους Όλντριτζ
Ρόμπιν Λόπεζ
Μέγερς Λέοναρντ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×