Σαν Αντόνιο Σπερς: Στα ένδεκα το σερί (video)

Ασταμάτητοι μοιάζουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι δημιούργησαν σερί ένδεκα νικών με ευρύ 112-93 σε βάρος των Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «AT&T Center».

Στην προκειμένη πήρε σειρά ο Μανού Τζινόμπιλι, καθώς χρίστηκε πρώτος σκόρερ με 16 πόντους (6/7 σουτ), αλλά οι Τόνι Πάρκερ με 14 πόντους (5/8 σουτ), Μάρκο Μπελινέλι με 14 (4/6 τρίποντα), Μπορίς Ντιό με 13 (5/11 σουτ), Πατ Μιλς με 12 (5/10 σουτ), Τιάγκο Σπλίτερ 11 (5/6 σουτ) και Τιμ Ντάνκαν με 10 (4/8 σουτ) ξεπέρασαν επίσης τους 10 πόντους για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος σέντερ αποχώρησε προσωρινά με τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο και ο Ντιό επέστρεψε στα παρκέ έπειτα από απουσία ενός αγώνα εξαιτίας μικροτραυματισμού στα πλευρά. Επίσης, ο Καούχι Λέοναρντ «έγραψε» 7 πόντους, ο Κόρι Τζόζεφ 6, ο Ντάνι Γκριν 5, ο Ματ Μπόνερ 2 και ο Τζεφ Ερς άλλους δύο στο πλαίσιο της εύκολης ανόδου στο 13-1.

Από την άλλη, οι Πέλικανς υποχώρησαν στο 6-7 εν τη απουσία των Ντάριους Μίλερ και Γκρεγκ Στιέμσμα, ενώ πριν από τον αγώνα ο Τζρου Χολιντέι δήλωσε πως ο Άντονι Ντέιβις συμβολίζει ολόκληρη την ομάδα της Νέας Ορλεάνης και ο ίδιος ο πρώην παίκτης του Κεντάκι συμπλήρωσε πως ήταν υποχρεωμένος να επανεμφανιστεί βελτιωμένος στο φετινό πρωτάθλημα. Σήμερα, όμως, αρκέστηκε σε 10 πόντους με 3/8 σουτ και οι «πελεκάνοι» έχασαν για έκτη διαδοχική φορά στο Σαν Αντόνιο, εκ των οποίων οι πέντε ήττες καταγράφηκαν με την ονομασία… Χόρνετς.

Παραγωγικά ξεχώρισε ο Ράιαν Άντερσον με 17 πόντους, ενώ ο Χολιντέι είχε 12 μαζί με 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ και ο Ταϊρίκ Έβανς άλλους 12 πόντους μαζί με 9 «σκουπίδια», αλλά ουδείς μπόρεσε να περιορίσει την επίθεση των αντιπάλων, η οποία επικεντρώθηκε στα τρίποντα και στα σουτ εντός ρακέτας αποφεύγοντας εντελώς προσπάθειες από μέση απόσταση. Τέλος, ο Όστιν Ρίβερς έφτασε στους 10 πόντους, ο Άντονι Μόροου στους 9 και ο Τζέισον Σμιθ στους 8, ενώ οι Έρικ Γκόρντον με 4 πόντους (2/9 σουτ) και Αλ-Φαρούκ Αμινού με 2 (1/1 σουτ, 11:25) δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×