Νιου Γιορκ Νικς: Δεν κρατιούνται Ουόντσον και… Καρλ

Ο Καρμέλο Άντονι λησμονά την παρουσία του στους Ντένβερ Νάγκετς ενόψει του αποψινού αγώνα των Νιου Γιορκ Νικς στο «Pepsi Center».

«Έχει περάσει τόσος καιρός. Λόγω της κατάστασης, στην οποία βρισκόμαστε, είχα ξεχάσει πως πάμε στο Ντένβερ» δήλωσε… αποστομωτικά ο «Μέλο», ο οποίος είναι ανάμεσα στους παίκτες που έχουν εκφράσει πολλάκις τη δυσαρέσκειά τους για τη φετινή πορεία των Νεοϋορκέζων. Ωστόσο, βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες αποκάλυψαν πως ο Μάικ Ουόντσον τα έβαλε με τους Αμάρε Στουντεμάιρ και Ιμάν Σουμπέρτ, οι οποίοι υποστήριξαν πρόσφατα ότι οι Νικς αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, καθώς έδειξε βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις σε όλους τους παίκτες και τόνισε: «Αν έχετε πρόβλημα με κάποιον, να το πείτε στο πρόσωπό του, όχι στα Μέσα»!

Σίγουρα η ατμόσφαιρα στους εκπρόσωπους του «Μεγάλου Μήλου» είναι προβληματική, ενώ στον σημερινό αγώνα (30/11, 04:00) θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Τάισον Τσάντλερ. Από την πλευρά του, ο Ρέιμοντ Φέλτον δηλώνει σίγουρος για συμμετοχή στο ματς, αν και δεν είναι στο 100%, ενώ από τους «σβόλους» θα απουσιάσουν οι Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι).

Ο τελευταίος αποτέλεσε «στόχο» του περσινού κόουτς των Νάγκετς, Τζορτζ Καρλ, ο οποίος αμφισβήτησε εκ νέου την αγωνιστική αξία του 25χρονου σέντερ, που περιθωριοποίησε πέρσι προτιμώντας τον Κώστα Κουφό για τη βασική πεντάδα. Εν τέλει, ο Μακ Γκι έγινε βασικός στη σειρά των playoffs με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, στην οποία ο έμπειρος κόουτς θεωρεί πως ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, που στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στους «πολεμιστές», ήταν τσιράκι του Μαρκ Τζάκσον! Μάλιστα, ο Καρλ άφησε να εννοηθεί πως ο αντίπαλος προπονητής εμπνεύστηκε σειρά από αθέμιτα τεχνάσματα στο πλαίσιο της σειράς.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ
Κρις Σμιθ (D-League)

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν
Αμάρε Στουντεμάιρ
Τουρ Μάρι

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ (Τραυματίας)
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ

Και το τωρινό ρόστερ των Νάγκετς:
Γκαρντ
Τάι Λόουσον
Ράντι Φόι
Νέιτ Ρόμπινσον
Εβάν Φουρνιέ
Αντρέ Μίλερ

Φόργουορντ
Κένεθ Φαρίντ
Ντανίλο Γκαλινάρι (Τραυματίας)
Τζέι Τζέι Χίκσον
Ουίλσον Τσάντλερ
Τζόρνταν Χάμιλτον
Κουίνσι Μίλερ
Ντάρελ Άρθουρ

Σέντερ
Τζαβέιλ Μακ Γκι (Τραυματίας)
Τιμοφέι Μοζγκόφ
Άντονι Ράντολφ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×