Λος Άντζελες Λέικερς: Πλέι-μέικερ ο… Ανρί

Όπως είναι γνωστό, θα μείνει εκτός παρκέ για περίπου έξι εβδομάδες ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος ήταν βασικός πλέι-μέικερ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ανέλαβε τα συγκεκριμένα καθήκοντα, επειδή οι Στιβ Μπλέικ (αγκώνας), Τζόρνταν Φάρμαρ (οπίσθιος μηριαίος) και Στιβ Νας (μέση) ήταν στον κατάλογο τραυματιών. Πλέον βρέθηκε και ο ίδιος ο «Μπλακ Μάμπα» στον κατάλογο απουσιαζόντων, οπότε ο αναπληρωματικός του, Ζαβιέ Ανρί, ανέλαβε ρόλο βασικού πλέι-μέικερ στη σημερινή προπόνηση (19/12) του Μάικ Ντ’ Αντόνι, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο αυριανό ματς (21/12, 05:30) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Staples Center», αν και έχει διανύσει το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του παίζοντας στη θέση «2». Σημειώνουμε επίσης πως οι Τζόντι Μικς, Ουές Τζόνσον, Τζόρνταν Χιλ και Πάου Γκασόλ ήταν δίπλα στον 22χρονο γκαρντ κατά τη διάρκεια των σημερινών ομαδικών ασκήσεων, άρα είναι φαβορί και για θέση στο αρχικό σχήμα ενόψει του ματς με τους «λύκους».

Στα του Κόμπι, όσοι παρακολούθησαν το πρόσφατο παιχνίδι με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη, τον είδαν ξαπλωμένο κατά τη διάρκεια τάιμ-άουτ λόγω έντονων ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ με το πέρας της επίμαχης αναμέτρησης παραδέχθηκε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα, αλλά ουδείς εκτίμησε πως θα χρειαστεί αποθεραπεία έξι εβδομάδων. Μέσα σε όλα γνωστοποιήθηκε πως ο Νας θα μείνει έξω για τουλάχιστον τέσσερις ακόμα εβδομάδες, εξέλιξη που αμαύρωσε σε μεγαλύτερο βαθμό την ημέρα για τους φίλους των «λιμνάνθρωπων».

Από την άλλη, οι Τίμπεργουλφς θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Ρόνι Τουριάφ (αγκώνας), όπως και του Τσέιζ Μπάντινγκερ (γόνατο), οι οποίοι παραμένουν αποκλεισμένοι επ’ αόριστον. Πάντως, ο 25χρονος σμολ φόργουορντ ισχυρίστηκε πως νιώθει καλά έπειτα από πλήρη παρουσία σε προπονητικό «4-on-4», το οποίο έγινε στη σημερινή προπόνηση του Ρικ Έιντελμαν.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας
Κόμπι Μπράιαντ
Στιβ Μπλέικ
Τζόρνταν Φάρμαρ
Τζόντι Μικς
Ζαβιέ Ανρί

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ
Σόουν Ουίλιαμς
Ράιαν Κέλι

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε

Και τo τωρινό ρόστερ των Τίμπεργουλφς:
Γκαρντ
Ρίκι Ρούμπιο
Κέβιν Μάρτιν
Χοσέ Μπαρέα
Αλεξέι Σβεντ
Σαμπάζ Μουχάμαντ
Έι Τζέι Πράις

Φόργουορντ
Κέβιν Λοβ
Τσέιζ Μπάντινκερ
Κόρεϊ Μπρούερ
Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε
Ντάντε Κάνινγχαμ
Ρόμπι Χάμελ

Σέντερ
Νίκολα Πέκοβιτς
Ρόνι Τουριάφ
Γκόρτζι Ντιένγκ

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×