Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Διέλυσαν τους Λέικερς (video)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς «ξεκόλλησαν» στο τρίτο 12λεπτο και συνέτριψαν με 102-83 τους αποδεκατισμένους Λος Άντζελες Λέικερς στο «ORACLE Arena».

Χωρίς πέντε παίκτες παρατάχθηκαν οι «λιμνάνθρωποι», καθώς δεν έπαιξαν οι τραυματίες Κόμπι Μπράιαντ, Στιβ Μπλέικ, Τζόρνταν Φάρμαρ και Στιβ Νας, καθώς και ο Πάου Γκασόλ που αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω αναπνευστικού προβλήματoς. Μοιραία, λοιπόν, οι Λέικερς δεν άντεξαν και γνώρισαν την ήττα, για το 13-14. Στο 15-13 ανέβηκαν οι Ουόριορς, που επίσης είχαν απουσίες (Ζερμέιν Ο’ Νιλ, Ογκνιέν Κούζμιτς και Φέστους Εζέλι). Αμφότερες οι ομάδες είχαν απογοητευτικά ποσοστά ευστοχίας και πολλά λάθη, σαράντα και οι δύο μαζί!

Ο Ντέιβιντ Λι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 19 πόντους, ενώ είχε ακόμα δέκα ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. Ο Άντριου Μπόγουτ είχε 20 ριμπάουντ, ο Στέφεν Κάρι συνείσφερε 18 πόντους, εννέα ασίστ και τρία κλεψίματα, «γεμάτη» στατιστική είχε και ο Κλέι Τόμπσον με 17 πόντους, τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ κι άλλα τόσα κλεψίματα. Από τους ηττημένους ο Νικ Γιανγκ είχε 20 πόντους, αλλά με μόλις 5/18 σουτ εντός παιδιάς, τέσσερα ριμπάουντ και ισάριθμα λάθη και ο Τζόρνταν Χιλ πρόσθεσε 14 πόντους και δέκα ριμπάουντ. Ο Κρις Κέιμαν ξεκίνησε βασικός, έχοντας απολογισμό δέκα πόντους, 17 ριμπάουντ, τρία κοψίματα και μία ασίστ.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×