Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: Η διαδρομή του Στοτς

Αφού απολύθηκε από τους Ατλάντα Χοκς το 2004 και από τους Μιλγουόκι Μπακς το 2007, ο Τέρι Στοτς βρήκε «σπίτι» στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Είναι χαρακτηριστικό πως έπειτα από τον διωγμό του από τα «ελάφια» ταξίδεψε στην Ευρώπη, ώστε να μιλήσει με κορυφαίους προπονητές όπως οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Έτορε Μεσίνα και Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ ακόμα και σήμερα ο 56χρονος κόουτς παραδέχεται πως θα ήθελε να δουλέψει σε σύλλογο της ηπείρου μας, καθώς θεωρεί πως το ευρωπαϊκό μπάσκετ του ταιριάζει. Θυμίζουμε πως ως παίκτης έχει αγωνιστεί στην Ιταλία, στη Γαλλία και στην Ισπανία.

Για την ώρα, όμως, κατευθύνει τους εκπρόσωπους του Όρεγκον, οι οποίοι αποτελούν τη μεγαλύτερη έκπληξη της τρέχουσας regular season του NBA. «Παίζουμε μπάσκετ, όπως ακριβώς μου αρέσει. Έτσι μας είχα φανταστεί από το καλοκαίρι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στοτς, ο οποίος επανέφερε πρόσφατα τον Μέγερς Λέοναρντ στο rotation και δήλωσε σχετικά: «Έκανε ό,τι του ζητήσαμε. Πρέπει να βελτιωθεί στα ριμπάουντ, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του».

Στα των τραυματιών, ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (πόδι) δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα επαγγελματικό ντεμπούτο και δεν υπολογίζεται για το μεθαυριανό ματς (27/12, 05:30) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center». Ακόμα, ο Μο Ουίλιαμς απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση (24/12) λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, οπότε η παρουσία του στο επόμενο παιχνίδι των Μπλέιζερς κρίνεται αμφίβολη, καθώς αύριο θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου του Πόρτλαντ.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπλέιζερς:
Γκαρντ
Ντάμιαν Λίλαρντ
Ουές Μάθιους
Μο Ουίλιαμς
Σι Τζέι Μακ Κόλουμ
Ουίλ Μπάρτον
Ερλ Ουότσον
Άλεν Κραμπ

Φόργουορντ
Νικολά Μπατούμ
Τόμας Ρόμπινσον
Ντορέλ Ράιτ
Βίκτορ Κλαβέρ
Τζόελ Φρίλαντ

Σέντερ
Λα Μάρκους Όλντριτζ
Ρόμπιν Λόπεζ
Μέγερς Λέοναρντ

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×