Φιλαδέλφεια 76ερς: Έδρασαν και στο Πόρτλαντ (video)

Με τέταρτη συνεχόμενη νίκη ολοκλήρωσαν εορταστική σειρά έξι εκτός έδρας αγώνων οι Φιλαδέλφεια 76ερς, που κέρδισαν με 101-99 στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ξεκίνησαν με 18-4 και ολοκλήρωσαν το πρώτο 12λεπτο στο 32-19, αλλά η έναρξη της τέταρτης περιόδου βρήκε την ομάδα του Τέρι Στοτς στο +7. Ωστόσο, οι 76ερς βελτίωσαν την περιφερειακή άμυνά τους σε σχέση με πρόσφατη σύγκρουση των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της οποίας παραχώρησαν 21 τρίποντα, καθώς απόψε οι Μπλέιζερς είχαν πενιχρό 3/22, ενώ πέτυχαν την καταλυτική ανατροπή και με αυτοθυσία ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς εμπόδισε τον Ντάμιαν Λίλαρντ, όταν εκείνος προσπάθησε να στείλει τον αγώνα στην παράταση. Ο rookie πλέι-μέικερ χτύπησε στο κεφάλι έπειτα από αγκωνιά του συμπαίκτη του, Θάντεους Γιανγκ, έμεινε ξαπλωμένος για περίπου δύο λεπτά και ανησύχησε τους συμπαίκτες του, αλλά οι «Σίξερς» ανέβηκαν στο 12-21 εν τη απουσία των Άρνετ Μάλτρι, Νέρλενς Νόελ και Τζέισον Ρίτσαρντσον, τη στιγμή που ο Κάρτερ-Ουίλιαμς κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια χωρίς βοήθεια του ιατρικού επιτελείου.

Παραγωγικά ξεχώρισε με 30 πόντους ο Γιανγκ (14/20 σ.), ο οποίος πέτυχε ατομικό ρεκόρ για το 2013-14, ενώ ο Έβαν Τέρνερ είχε 23 και ο Κάρτερ-Ουίλιαμς 16 (5/16 σ., 9 ρ.). Ακόμα, ο Τόνι Ρότεν σημείωσε 12 πόντους, ο Σπένσερ Χάους 9, ο Λαβόι Άλεν 6, ο Τζέιμς Άντερσον 3 και ο Χόλις Τόμπσον 2, ενώ για τους ηττημένους ο Λα Μάρκους Όλντριτζ έφτασε στους 29 πόντους (13/30 σ., 14 ρ., 5 μπλ.), αλλά δεν απέτρεψε 4η εντός έδρας ήττα και πτώση στο 26-8. Μέσα σε όλα, ο Νικολά Μπατούμ έσπασε το μεσαίο δάκτυλο του αριστερού χεριού, αλλά ολοκλήρωσε το παιχνίδι, όταν αποβλήθηκε με 6 φάουλ έχοντας μόλις 4 πόντους (1/9 σ.) και 10 ριμπάουντ.

Στους 17 πόντους σταμάτησε ο Λίλαρντ, στους 16 ο Μο Ουίλιαμς και στους 14 ο Ρόμπιν Λόπεζ, ο οποίος συγκέντρωσε και 15 «σκουπίδια». Ακολούθησαν οι Ουές Μάθιους με 13, Τζόελ Φρίλαντ με 4 και Μέγερς Λέοναρντ με 2, ενώ ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ κατέγραψε μέσο όρο 18.5 πόντων με δύο θετικές εμφανίσεις για λογαριασμό των Αϊντάχο Σταπίντ της D-League, στους οποίους υποβιβάστηκε, ώστε να «ζεσταθεί» ενόψει πιθανής ένταξης στο βασικό ρόστερ έπειτα από πολύμηνη αποχή λόγω υποτροπής στο πόδι.

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×