Μπόστον Σέλτικς: Αρχηγός ο Ρόντο

Με την επιστροφή στα παρκέ, ο Ραζόν Ρόντο απέσπασε τον τίτλο του αρχηγού των Μπόστον Σέλτικς, κάτι που ομολόγησε πως δεν γνώριζε.

Ρίχνοντας μια ματιά στο φετινό ρόστερ των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο 27χρονος πλέι-μέικερ δεν είχε ιδιαίτερο ανταγωνισμό για τη διαδοχή του Πολ Πιρς, αλλά με το πέρας του χθεσινού αγώνα με τους Λος Άντζελες Λέικερς δήλωσε πως η αρχηγία αποτελεί ξεχωριστή τιμή. Πρόσθεσε πως θα παίξει στο αυριανό ματς (20/01, 01:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center», αλλά άφησε να εννοηθεί πως θα χάσει ένα από τα δύο κολλητά με τους Μαϊάμι Χιτ στο «AmericanAirlines Arena» (22/01, 02:30) και με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center» (23/01, 02:00). Άλλωστε θα συνεχίσει με χρονικό περιορισμό, ενώ δεν κρίνεται ακόμα έτοιμος για δύο παιχνίδια εντός 24 ωρών.

Από την πλευρά του, ο Κιθ Μπόγκανς παραμένει εκτός ομάδας, ενώ σε κάποιο από τα παραπάνω ματς αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο οι νεοαποκτηθέντες Τζόελ Άντονι και Κρις Τζόνσον, οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν προορίζονται για σημαντική θέση στο rotation του Μπραντ Στίβενς. Στα των Μάτζικ, ο Νίκολα Βούτσεβιτς (διάσειση) θα χάσει και το αυριανό παιχνίδι, οπότε οι Τζαμίρ Νέλσον, Βίκτορ Ολαντίπο, Άαρον Αφλάλο, Τομπίας Χάρις και Γκλεν Ντέιβις θα παραμείνουν στο διαμορφωμένο αρχικό σχήμα του Ζακ Βον, ενώ ο Ρόνι Πράις (πόδι) αποκλείστηκε από δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Σέλτικς:
Γκαρντ
Ραζόν Ρόντο
Έιβερι Μπράντλεϊ
Τζέριντ Μπέιλες
Φιλ Πρέσεϊ
Κιθ Μπόγκανς (Άδεια)
Κρις Τζόνσον

Φόργουορντ
Τζεφ Γκριν
Τζάρεντ Σάλιντζερ
Κρις Χάμφρις
Μπράντον Μπας
Τζέραλντ Ουάλας

Σέντερ
Κέλι Όλινικ
Βίτορ Φαβεράνι
Τζόελ Άντονι

Και το τωρινό ρόστερ των Μάτζικ:
Γκαρντ
Τζαμίρ Νέλσον
Άαρον Αφλάλο
Βίκτορ Ολαντίπο
Ετουάν Μουρ
Ρόνι Πράις
Ντόρον Λαμπ

Φόργουορντ
Τόμπιας Χάρις
Γκλεν Ντέιβις
Άντριου Νίκολσον
Κάιλ Ο’ Κιν
Μο Χάρκλες
Τζέισον Μάξιελ

Σέντερ
Νίκολα Βούτσεβιτς

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×