Λος Άντζελες Κλίπερς: Επιστροφή στις νίκες

Τζαμάλ Κρόφορντ, Μπλέικ Γκρίφιν και Τζέι Τζέι Ρέντικ έκαναν… παπάδες και οι Κλίπερς επέστρεψαν στις επιτυχίες, νικώντας 112-103 τους Ντιτρόιτ Πίστονς – Double-double του Ντε Άντρε Τζόρνταν με 16 πόντους και 21 ριμπάουντ!

Ένα σύντομο διάλειμμα ήταν η ήττα από τους εξαιρετικούς Πέισερς για τους Λος Άντζελες Κλίπερς, με τους τελευταίους να επιστρέφουν στις νίκες το βράδυ της Δευτέρας, επικρατώντας 112-103 των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Με τους Κρόφορντ, Γκρίφιν και Ρέντικ να πετυχαίνουν τουλάχιστον 20 πόντους ο καθένας τους, οι Κλίπερς έκαναν… παπάδες στο παρκέ, με τον Ντε Άντρε Τζόρνταν να κάνει double-doubleμαζεύοντας 21 (!) ριμπάουντ πέρα από τους 16 πόντους που σημείωσε!

Σε 27 λεπτά αγώνα ο Τζαμάλ Κρόφορντ κατάφερε να φτάσει τους 26 πόντους, έχοντας 9/13 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 5/6 βολές, 3 ριμπάουντ και 1 κόψιμο, οδηγώντας την ομάδα του Λος Άντζελες. Παρτενέρ του ο σταθερά εξαιρετικός Μπλέικ Γκρίφιν με 25 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ την… τριανδρία των Κλίπερς συμπλήρωσε ο Τζέι Τζέι Ρέντικ με 20 πόντους και 6 ασίστ! Το Ντιτρόιτ από την άλλη παρά τους 29 πόντους του Στάκι, γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στους τρεις τελευταίους αγώνες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ONSPORTS TV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×