Ατλάντα Χοκς: Δεύτερο δεκαήμερο για Νάναλι

Σύμφωνα με το RealGM, ο πρώην φόργουορντ της Καβάλας, Τζέιμς Νάναλι, θα υπογράψει δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Ατλάντα Χοκς.

Ο πρώην παίκτης του Σάντα Μπάρμπαρα ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από το άσημο WCBL, ενώ έπαιξε και σε τρία παιχνίδια της Καβάλας το 2012. Έκτοτε έγινε επιλογή ντραφτ από τους Μπάκερσφιλντ Τζαμ της D-League, ενώ σε επίπεδο Summer League φόρεσε κατά σειρά τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς και των Μαϊάμι Χιτ. Φέτος, μάλιστα, έφτασε μέχρι την προετοιμασία των Φίνιξ Σανς, ενώ στις 11 Ιανουαρίου αποδέχθηκε δεκαήμερο συμβόλαιο από τα «γεράκια».

Έκτοτε, ο 23χρονος Αμερικανός πήρε οκτώ λεπτά στο λονδρέζικο ματς με τους Μπρούκλιν Νετς, στα οποία πέτυχε πέντε πόντους, αλλά δεν έχει εισχωρήσει στο rotation του Μάικ Μπουντενχόλζερ σε ουσιαστικό βαθμό. Ωστόσο φαίνεται πως θα πάρει δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο, ενώ δεν αποκλείεται να διατηρηθεί το ρόστερ των Χοκς μέχρι το πέρας του 2013-14! Από την πλευρά του, ο Τζάρεντ Κάνινγχαμ συνεχίζει στους Τζαμ της D-League και την τελευταία εβδομάδα απώλεσε τη θέση του στο αρχικό σχήμα!

Επιστρέφοντας στην πρώτη ομάδα, οι εκπρόσωποι της Τζόρτζια δοκιμάζονται αύριο (23/01, 02:00) στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ χωρίς τους τραυματισμένους Αλ Χόρφορντ (ώμος) και Τζον Τζένκινς (μέση). Από την άλλη, οι Μάτζικ λογικά θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Νίκολα Βούτσεβιτς (διάσειση), ενώ σήμερα (22/01, 02:30) παίζουν με τους Μπρούκλιν Νετς στο «Barclays Center».

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Χοκς:
Γκαρντ
Τζεφ Τιγκ
Λου Ουίλιαμς
Σέλβιν Μακ
Τζον Τζένκινς
Ντένις Σρόντερ
Τζάρεντ Κάνινγχαμ (D-League)

Φόργουορντ
Πολ Μίλσαπ
Κάιλ Κόρβερ
Έλτον Μπραντ
Ντε Μαρ Κάρολ
Μάικ Σκοτ
Τζέιμς Νάναλι

Σέντερ
Αλ Χόρφορντ
Γκουστάβο Αγιόν

Και το τωρινό ρόστερ των Μάτζικ:
Γκαρντ
Τζαμίρ Νέλσον
Άαρον Αφλάλο
Βίκτορ Ολαντίπο
Ετουάν Μουρ
Ρόνι Πράις
Ντόρον Λαμπ

Φόργουορντ
Τόμπιας Χάρις
Γκλεν Ντέιβις
Άντριου Νίκολσον
Κάιλ Ο’ Κιν
Μο Χάρκλες
Τζέισον Μάξιελ

Σέντερ
Νίκολα Βούτσεβιτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ONSPORTS TV

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×