Μπόστον Σέλτικς: Συγκινούν με μοναδικό δώρο σε ανήλικο παιδί

Νεαρός Νεοζηλανδός που πάσχει από μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια ζήτησε να δει αγώνα των Μπόστον Σέλτικς, πριν τυφλωθεί.

Πρόκειται για δωδεκάχρονο παιδί με το όνομα Λουίς Κορμπέτ, ο οποίος σύμφωνα με τους γονείς του αντιμετωπίζει από τόσο μικρή ηλικία σημαντικό πρόβλημα όρασης, αν και η επίμαχη πάθηση χτυπά συνήθως ενήλικους μετά τα 40. Ζήτησε, λοιπόν, να παρακολουθήσει από κοντά αγώνα των «κελτών», όσο μπορεί ακόμα να διακρίνει χρώματα και να βλέπει συνολικά, χατίρι που δε θα μπορούσαν να χαλάσουν οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης. Μάλιστα ανακάλυψαν την επιθυμία του Κορμπέτ μέσω σχετικών αναφορών σε Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσφέρθηκαν άμεσα, ώστε να καλύψουν τα έξοδα ταξιδιού του παιδιού στις Η.Π.Α. και να βρεθεί το παιδάκι στο «TD Garden» των αγαπημένων του Σέλτικς.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «C’s» υποδέχονται αύριο (13/02, 02:30) τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο τελευταίο ματς αμφότερων των ομάδων πριν τη διακοπή για το All Star Game. Από την πλευρά του, ο Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος) παραδέχθηκε πως δύσκολα θα προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Κιθ Μπόγκανς (άδεια). Από την πλευρά του, ο Μπράντον Μπας (μάτι) κρίνεται αμφίβολος, αλλά διέρρευσε πως απασχολεί τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, τους Φίνιξ Σανς και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που επιδιώκουν ενίσχυση του ρόστερ τους μέσω απόκτησής του κατόπιν συμφωνίας με τον GM, Ντάνι Έιντζ, για ανταλλαγή.

Ακόμα, ο Τζάρεντ Σάλιντζερ είπε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με το διπλό μαρκάρισμα απέναντί του έπειτα από 10/26 σουτ στα δύο τελευταία παιχνίδια, τα οποία ακολούθησαν ανάδειξή του ως κορυφαίος παίκτης της περασμένης εβδομάδας στην Ανατολή. Στα των Σπερς, ο Τόνι Πάρκερ επανέλαβε πως σκοπεύει να επεκτείνει την καριέρα του για έξι με επτά ακόμα χρόνια και να την ολοκληρώσει αγωνιζόμενος για μία χρονιά στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά αποκλείστηκε από το αυριανό παιχνίδι, ώστε να ξεκουραστεί ενόψει της διακοπής για τον ετήσιο αγώνα επίλεκτων.

Περιθωριοποιήθηκε επίσης ο Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα), ο οποίος θα συμπληρώσει σερί τριών απουσιών, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Μανού Τζινόμπιλι (οπίσθιος μηριαίος) και Καούχι Λέοναρντ (χέρι). Αντίθετα, οι Ντάνι Γκριν (χέρι) και Πατ Μιλς (αστράγαλος) αναμένεται να παίξουν κανονικά κόντρα στους Σέλτικς, αν και αποκόμισαν μικροτραυματισμό από το χθεσινό παιχνίδι με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Σέλτικς:
Γκαρντ
Ραζόν Ρόντο
Έιβερι Μπράντλεϊ
Τζέριντ Μπέιλες
Φιλ Πρέσεϊ
Κιθ Μπόγκανς (Άδεια)
Κρις Τζόνσον

Φόργουορντ
Τζεφ Γκριν
Τζάρεντ Σάλιντζερ
Κρις Χάμφρις
Μπράντον Μπας
Τζέραλντ Ουάλας

Σέντερ
Κέλι Όλινικ
Βίτορ Φαβεράνι
Τζόελ Άντονι

Και το τωρινό ρόστερ των Σπερς:
Γκαρντ
Τόνι Πάρκερ
Μανού Τζινόμπιλι
Μάρκο Μπελινέλι
Κόρι Τζόζεφ
Ντάνι Γκριν
Νάντο Ντε Κολό
Πατ Μιλς
Σάνον Μπράουν

Φόργουορντ
Καούχι Λέοναρντ
Ματ Μπόνερ
Μπορίς Ντιό
Τζεφ Ερς

Σέντερ
Τιάγκο Σπλίτερ
Τιμ Ντάνκαν
Άρον Μπέινς

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×