Δύο εβδομάδες έξω ο Σουμπέρτ, ένεση για Βαρεχάο

Δεν ανταλλάχθηκε ο Ιμάν Σουμπέρτ των Νιου Γιορκ Νικς την τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας, αλλά αναμένεται να μείνει στα πιτς για δύο εβδομάδες.

Ο χθεσινός τραυματισμός στο αριστερό γόνατο φαίνεται πως έκαμψε το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων του NBA για τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ενώ σήμερα (20/02) έγιναν προγραμματισμένες σχετικές εξετάσεις, που φανέρωσαν ελαφρύ διάστρεμμα. Γίνεται αντιληπτό πως απεφεύχθησαν τα χειρότερα, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Σουμπέρτ θα περιθωριοποιηθεί για περίπου δύο εβδομάδες. Μοιραία δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς (22/02, 02:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center», από το οποίο θα απουσιάσει και ο Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας), ενώ οι Αμάρε Στουντεμάιρ (γόνατο) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) κρίνονται αμφίβολοι. Από την άλλη, αμφίβολος είναι ο Γκλεν Ντέιβις λόγω χθεσινού τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, καθώς δεν ανταλλάχθηκε σήμερα, αν και φαίνεται πως οι Μάτζικ συζήτησαν το ενδεχόμενο, όπως και την περίπτωση παραχώρησης των Άαρον Αφλάλο και Τζαμίρ Νέλσον, ενώ σύμφωνα με το Yahoo! Sports γίνεται προσπάθεια για λύση του συμβολαίου του «Big Baby» με μειωμένη αποζημίωηση!

Ανησυχία για Βαρεχάο
Ένεση κορτιζόνης χρειάστηκε ο Άντερσον Βαρεχάο των Κλίβελαντ Καβαλίερς εξαιτίας έντονων ενοχλήσεων στη μέση, οπότε λογικά αποκλείστηκε και από τον αυριανό αγώνα (22/02, 02:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre», στο οποίο αναμένεται να είναι βασικός σέντερ ο νεοαποκτηθέντας Σπένσερ Χάους. Εκτός θα μείνει και ο Ντίον Ουέιτερς (γόνατο), όπως και ο Σι Τζέι Μάιλς, που αποκόμισε μικροτραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο από το χθεσινό παιχνίδι με τους Μάτζικ. Επίσης, από μέρα σε μέρα αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ ο Κάρικ Φέλιξ (γόνατο), ο οποίος δεν είναι στο rotation του Μάικ Μπράουν. Αντίθετα, ο Ντουέιν Κέισι έχει όλα τα μέλη του ρόστερ των «πτερόσαυρων» στη διάθεσή του, αλλά ο νεοαποκτηθέντας Νάντο Ντε Κολό ενδεχομένως να μην προλάβει να ενσωματωθεί στη νέα ομάδα του.

Έξω οι Φέιβορς
Δεν ταξίδεψε με την αποστολή των Γιούτα Τζαζ ο Ντέρικ Φέιβορς (ισχίο) ενόψει του αυριανού αγώνα (22/02, 05:00) στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Λα Μάρκους Όλντριτζ (βουβωνική χώρα), Μέγερς Λέοναρντ (αστράγαλος) και Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο), ενώ ο Νικολά Μπατούμ κρίθηκε αμφίβολος έπειτα από απουσία στη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης. Τέλος, το νέο απόκτημα των Μπρούκλιν Νετς, Μάρκους Θόρντον, έχασε και τη σημερινή προπόνηση, αλλά λογικά θα προλάβει το μεθαυριανό παιχνίδι (23/02, 05:30) με τους αποδεκατισμένους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «ORACLE Arena» σε αντίθεση με τον Μπρουκ Λόπεζ (πόδι), ο οποίος έχει αποκλειστεί από το υπόλοιπο 2013-14, ενώ ο πρώτος ενεργός ομοφυλόφιλος NBAer, Τζέισον Κόλινς, δοκιμάστηκε από τους Νεοϋορκέζους, που ίσως του προσφέρουν δεκαήμερο συμβόλαιο.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×