Λάμψη Αντετοκούμπο στη Φιλαδέλφεια

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς και οι Μιλγουόκι Μπακς έθεσαν υποψηφιότητα για το «Αδιάφορο Παιχνίδι της Χρονιάς», αλλά ο Γιάννης Αντετοκούμπο πραγματοποίησε θετικότατη εμφάνιση.

Είναι γνωστό πως αμφότερες οι ομάδες θέλουν… ήττες για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο ντραφτ του επόμενου καλοκαιριού, αλλά απόψε τα «ελάφια» διέλυσαν τους «Σίξερς» μέσα στη Φιλαδέλφεια με τον Έλληνα rookie να έχει δεκατρείς πόντους και να δημιουργεί ρεκόρ καριέρας με τέσσερα μπλοκ, εκ των οποίων τα δύο ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Από τα άλλα τέσσερα ματς της βραδιάς μονάχα οι Γιούτα Τζαζ υπερασπίστηκαν την έδρα τους, αφού είχαν εύκολο έργο απέναντι στους αποδιοργανωμένους Μπόστον Σέλτικς.

Άλλωστε, ο Ντιρκ Νοβίτσκι πέτυχε το καλάθι της βραδιάς με τρομερό buzzer-beater υπό την πίεση του Καρμέλο Άντονι και οι Ντάλας Μάβερικς πέρασαν από το «Madison Square Garden» των Νιου Γιορκ Νικς. Ακόμα, οι Λος Άντζελες Κλίπερς κατέβαλαν τους απογοητευμένους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς «επιβίωσαν» στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Φιλαδέλφεια 76ερς-Μιλγουόκι Μπακς 110-130
Ντιτρόιτ Πίστονς-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 96-104
Νιου Γιορκ Νικς-Ντάλας Μάβερικς 108-110
Νιου Ορλίνς Πέλικανς-Λος Άντζελες Κλίπερς 110-123
Γιούτα Τζαζ-Μπόστον Σέλτικς 110-98

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες εδώ.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×