Σαν Αντόνιο Σπερς: Επιτέλους έτοιμος ο Λέοναρντ

Ύστερα από απουσία δεκατεσσάρων αγώνων λόγω τραυματισμού στο χέρι, ο Καούχι Λέοναρντ απέσπασε ιατρική έγκριση για συμμετοχή στο αποψινό παιχνίδι των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση εδώ και μέρες, αλλά θα παίξει στο σημερινό ματς (27/02, 03:30) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «AT&T Center», αν δεν προκύψει νέο απρόοπτο, ενώ ο Ντάνι Γκριν θα αγωνιστεί χωρίς επίδεσμο στο αριστερό χέρι για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του, στις 3 Φεβρουαρίου. Από την άλλη, τα «πιστόνια» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο), ενώ εκτός θα μείνει και ο Τόνι Πάρκερ των Τεξανών.

Εκτός rotation ο Κρόντερ
Στο προχθεσινό παιχνίδι των Ντάλας Μάβερικς με τους Νιου Γιορκ Νικς, ο Τζέι Κρόντερ έμεινε χωρίς χρόνο συμμετοχής για δεύτερο διαδοχικό αγώνα, καθώς ο Ρικ Καρλάιλ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Ουέιν Έλινγκτον σε βάρος του, όπως ξεκαθάρισε. Απόψε (27/02, 03:00), οι «Μαβς» υποδέχονται τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «American Airlines Center» χωρίς απουσίες λόγω τραυματισμού, αλλά οι «πελεκάνοι» δεν θα έχουν τους Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο).

Απώλεια Όλινικ στους Σέλτικς
Πέρα από τους Τζάρεντ Σάλιντζερ (κεφάλι), Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια), οι Μπόστον Σέλτικς απέκλεισαν τον Κέλι Όλινικ από το σημερινό παιχνίδι (27/02, 02:30) με τους Ατλάντα Χοκς στο «TD Garden» εξαιτίας τραυματισμού σε δάκτυλο ποδιού. Επίσης, ο Μπραντ Στίβενς αποφάσισε να εντάξει τον Τζέριντ Μπέιλες στο αρχικό σχήμα σε βάρος του Τζέραλντ Ουάλας με αφορμή τις πολλαπλές απουσίες.

Τρίτη σερί απουσία για Αφλάλο
Ο Άαρον Αφλάλο (αστράγαλος) δεν ταξίδεψε με την αποστολή των Ορλάντο Μάτζικ για τον σημερινό αγώνα (27/02, 02:00) στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς, αλλά ο Τζαμίρ Νέλσον θα παίξει κανονικά, αν και στο χθεσινό ματς της ομάδας του Ζακ Βον περιορίστηκε ο χρόνος συμμετοχής του λόγω ίωσης. Από τους «Σίξερς» θα λείψουν οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), Λορένζο Μπράουν (καρπός) και Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού), ενώ οι Χόλις Τόμπσον και Χένρι Σιμς θα αποτελέσουν μέλη του αρχικού σχήματος του Μπρετ Μπράουν μαζί με τους Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς, Τζέιμς Άντερσον και Θάντεους Γιανγκ, αφού ο Άρνετ Μάλτρι υποβιβάστηκε σε αναπληρωματικό ρόλο μαζί με τον Τόνι Ρότεν.

Τέλος ο Γκρέιντζερ
Όπως αναμενόταν, επήλθε συμφωνία ανάμεσα στους 76ερς και τον Ντάνι Γκρέιντζερ για λύση του συμβολαίου τους, αφού ο άλλοτε All Star φόργουορντ δεν ήθελε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Φιλαδέλφειας. Πλέον θα ξεκινήσει «κούρσα» για την απόκτηση του 30άχρονου Αμερικανού με τους Λος Άντζελες Κλίπερς να προβάλουν ως φαβορί.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×