Σικάγο Μπουλς: «Ψήσιμο» του Καρμέλο από Νοά

Με νάρθηκα στον δεξιό αντίχειρα εμφανίστηκε ο Γιοακίμ Νοά των Σικάγο Μπουλς σε δημοσιογράφους ύστερα από το χθεσινό τριπλ-νταμπλ του.

Έγινε αντιληπτό πως αποκόμισε τον τραυματισμό από το ματς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, αλλά εξαρχής δήλωσε πως το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό, ενώ τις επόμενες ώρες Μέσα του Σικάγο επιβεβαίωσαν την εκτίμησή του περί μικροτραυματισμού, άρα αναμένεται να παίξει στον αυριανό αγώνα (08/03, 02:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη στο«United Center». Αντίθετα, ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) θα μείνει έξω, όπως ο Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) των εκπρόσωπων του Τενεσί, ενώ ο Ζακ Ράντολφ (ίωση) κρίνεται αμφίβολος έπειτα από απουσία ενός αγώνα. Επιπλέον διέρρευσε πως ο Νοά μίλησε κατ’ ιδίαν με τον Καρμέλο Άντονι των Νιου Γιορκ Νικς στο All Star Game και πως του πρότεινε να υπογράψει με τους «ταύρους» ως unrestricted free agent το επόμενο καλοκαίρι, αν και σε πρώτο βαθμό ο «Μέλο» τον ρώτησε για τον τρόπο συνεργασίας με τον Τομ Θίμποντο, ο οποίος κατά καιρούς έχει «ακουστεί» για διάδοχος του Μάικ Ουόντσον στον πάγκο των Νεοϋορκέζων.

Συνεχίζει με χρονικό περιορισμό ο Πέκοβιτς
Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς, ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει με χρονικό περιορισμό σε μερικά ακόμα ματς των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ώστε να αποφύγει υποτροπή στον αστράγαλο. Πάντως, θα παίξει αύριο (08/03, 03:00) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Target Center» σε αντίθεση με τον Ρόνι Τουριάφ (γόνατο), ενώ από τα «πιστόνια» θα λείψουν οι Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο). Σήμερα (07/03, 03:00), οι Σαν Αντόνιο Σπερς υποδέχονται τους Μαϊάμι Χιτ στο «AT&T Center» και απέκλεισαν τον Τζεφ Ερς λόγω μικροτραυματισμού σε δάκτυλο του δεξιού χεριού, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων αναμένεται να τεθούν στη διάθεση των Γκρεγκ Πόποβιτς και Έρικ Σποέλστρα, αντίστοιχα.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×