Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Πάλι χωρίς Πέκοβιτς

Από ένα ακόμα παιχνίδι των Μινεσότα Τίμπεργουλφς αποκλείστηκε ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Στο σημερινό ματς (27/03, 02:00) με τους Ατλάντα Χοκς στο «Target Center» θα δημιουργήσει σερί έξι απουσιών, τις οποίες έχει εκμεταλλευτεί με θετικότατο τρόπο ο φορμαρισμένος rookie, Γκόρτζι Ντιένγκ, που θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα του Ρικ Έιντελμαν. Στα πιτς είναι επίσης οι Ρόνι Τουριάφ (γόνατο) και Έι Τζέι Πράις (σκωληκοειδίτιδα), αλλά ο Χοσέ Μπαρέα (πόδι) θα επιστρέψει στη δράση ύστερα από απουσία ενός αγώνα, ενώ μέσα σε όλα ο Έιντελμαν είπε πως ο Αλεξέι Σβεντ πρέπει να μάθει να κινείται αποτελεσματικότερα χωρίς την μπάλα.

Από την άλλη θα λείψουν οι Κάιλ Κόρβερ (μέση), Αλ Χόρφορντ (ώμος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος), ενώ ο Μάικ Μπουντενχόλζερ αποφάσισε να προωθήσει τον Μάικ Σκοτ στη βασική πεντάδα σε βάρος του Σέλβιν Μακ και να μεταφέρει τον Ντε Μαρ Κάρολ στη θέση «2». Πάντως, ο Κόρβερ ίσως γυρίσει στο αυριανό ματς (28/03, 01:30) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Philips Arena», κάτι που θα επαναφέρει το… φυσιολογικό αρχικό σχήμα, ενώ για τους εκπρόσωπους του Όρεγκον στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να επιστρέψει ο Λα Μάρκους Όλντριτζ (μέση), που για την ώρα κρίνεται αμφίβολος. Θυμίζουμε πως δεδομένα στον κατάλογο απόντων του Τέρι Στοτς είναι ο Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο).

Σήμερα (27/03, 02:00), οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς υποδέχονται τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Smoothie King Center» χωρίς τον Έρικ Γκόρντον (γόνατο), ο οποίος αποκλείστηκε από τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ περιθωριοποιήθηκαν επίσης ο Μπράιαν Ρόμπερτς λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο και ο Όστιν Ρίβερς εξαιτίας ίωσης, τη στιγμή που οι Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς! Τα κενά στο αρχικό σχήμα του Μόντι Ουίλιαμς θα καλυφθούν από τους Άντονι Μόροου και Αλ-Φαρούκ Αμινού, ενώ ο Ταϊρίκ Έβανς θα αναλάβει χρέη βασικού πλέι-μέικερ.

Στα της ομάδας του Ντοκ Ρίβερς, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ (μέση) κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος, ενώ σε άλλο αποψινό παιχνίδι (27/03, 04:30) οι Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη δοκιμάζονται στο «Energy Solutions Arena» των Γιούτα Τζαζ χωρίς τον Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι), αλλά οι Μάικ Κόνλεϊ (αστράγαλος) και Τόνι Άλεν (ίωση) λογικά θα είναι στη διάθεση του Ντέιβ Γέργκερ. Τέλος, οι «μορμόνοι» απέκλεισαν από χθες τον Άντρις Μπιέντρινς (αστράγαλος) και σήμερα επιβεβαίωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη περιθωριοποίηση του Αλέκ Μπαρκς (αστράγαλος).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×