Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Δεν άφησαν χαρά για Αντετοκούμπο (video)

Επέστρεψε στη βασική πεντάδα ο Γιάννης Αντετοκούμπο, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν με 104-91 από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center».

Εξαρχής αποκλείστηκαν οι Λάρι Σάντερς, Κάρλος Ντελφίνο, Ερσάν Ιλιασόβα, Νέιτ Ουόλτερς, Ο Τζέι Μέιο και Έκπε Γιούντο, αλλά την ύστατη ώρα τα «ελάφια» άφησαν έξω και τον Μπράντον Νάιτ λόγω τραυματισμού στο ισχίο, οπότε ο Έλληνας rookie εισήλθε στο αρχικό σχήμα του Λάρι Ντρου δίπλα στον Ραμόν Σέσιονς (20 π., 6/16 σ., 8 ασ.). Ανεβάζοντας ρυθμό μετά τη δημιουργία ασφαλείας από τους «μάγους», ο Αντετοκούμπο έφτασε στους οκτώ πόντους (2/4 δ., 1/1 τρ., 1/4 β.), ενώ είχε οκτώ ριμπάουντ, τρία κλεψίματα, δύο ασίστ και τέσσερα λάθη σε 43:07, χρόνος ρεκόρ για τη σύντομη πορεία του στον μαγικό κόσμο.

Εν τέλει, οι «πρωτευουσιάνοι» ξεπέρασαν ρεπό του Νενέ ανεβαίνοντας στο 42-38 και διατηρώντας την έκτη θέση της Ανατολής, ενώ έριξαν τους Μπακς στο 15-65. Παραγωγικά ξεχώρισε ο Μπράντι Μπιλ με 26 πόντους (10/15 δ., 2/7 τρ.), ενώ ακολούθησε ο Τζον Ουόλ με 15 (5/12 σ., 8 ασ.). Για τα «ελάφια», ο Κρις Μίντλετον πέτυχε 20 πόντους (2/10 δ., 4/5 τρ.).

Διαβάστε επίσης:

Η σούπερ απόκρουση του Καρνέζη στο φάουλ του Μέσι (video)

ΑΕΚ-Αστέρας Βάρης 4-0: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις (video)

Ατύχημα-σοκ στη Μόντσα (video)

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ 0-3: Τα γκολ του αγώνα (videos)

Σουβλάκι... ντροπή στο Μιλγουόκι

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×