Μπρούκλιν Νετς: Έτοιμος ο Λίβινγκστον

Όπως αναμενόταν, οι Μπρούκλιν Νετς θα στερηθούν μονάχα των υπηρεσιών του Μπρουκ Λόπεζ στο ξεκίνημα των playoffs.

Άλλωστε, ο Σόουν Λίβινγκστον (δάκτυλο ποδιού) προπονήθηκε κανονικά σήμερα (18/04), όπως και ο Άλαν Άντερσον (κοιλιακούς), οπότε αμφότεροι υπολογίζονται από τον Τζέισον Κιντ για το αυριανό ματς (19/04, 19:30) στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς. Μάλιστα, ο πρώτος αναμένεται να είναι και στη βασική πεντάδα. Από την άλλη, ο Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος) επιβεβαίωσε σχετικές φημολογίες δηλώνοντας πως θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι.

Χωρίς τον Άντριου Μπάινουμ (γόνατο), αύριο (20/04, 02:00) οι Ιντιάνα Πέισερς υποδέχονται στο «Bankers Life Fieldhouse» τους Ατλάντα Χοκς, που στερούνται των υπηρεσιών των Αλ Χόρφορντ (ώμος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος). Πάντως, ο Φρανκ Βόγκελ ξεκαθάρισε πως θα προσαρμόζει το rotation του στις ανάγκες κάθε αγώνα, ενώ ο Ρόι Χίμπερτ ομολόγησε πως έκανε λάθη με πρόσφατες δηλώσεις εναντίον συμπαικτών και με τη γενικότερη συμπεριφορά του.

Ακόμα, ο Γιοακίμ Νοά έχασε τη σημερινή προπόνηση των Σικάγο Μπουλς, επειδή βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να διευθετήσει προσωπικό ζήτημα, αλλά πλην σημαντικού απροόπτου θα παίξει στο μεθαυριανό ματς (21/04, 02:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «United Center». Αντίθετα, ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) θα μείνει έξω, ενώ οι «μάγοι» αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×