Ατλάντα Χοκς: Κατέστρεψαν τους Πέισερς (videos)

Τα φανερά πειθαρχικά προβλήματα των Ιντιάνα Πέισερς εκμεταλλεύτηκαν οι Ατλάντα Χοκς, περνώντας με 101-93 από το «Bankers Life Fieldhouse».

Η παραπάνω εξέλιξη αποτέλεσε την τρίτη νίκη φιλοξενουμένου στα ισάριθμα πρώτα ματς της φετινής postseason του NBA, αλλά στην προκειμένη η έκπληξη ήταν η μεγαλύτερη από όλες, αν και από τα μέσα της κανονικής περιόδου διαπιστώθηκε πως ο Φρανκ Βόγκελ έχει χάσει τον έλεγχο των παικτών του. Οι Πέισερς και τα «γεράκια» πήγαν πόντο πόντο μέχρι το ημίχρονο, οι Χοκς όμως ξεκίνησαν το δεύτερο 24λεπτο με σερί 8-0 και εν συνεχεία με 14-0 ξέφυγαν με 74-58, 4.08’ πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου! Ο άλλοτε φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς (8π., 3/7 σουτ εντός παιδιάς, 7 ριμπ., 28’), θυσίασε και μία τεχνική ποινή εκνευρίζοντας στο μέγιστο βαθμό τον Ντέιβιντ Ουέστ (8π., 4/10 σουτ) και βοηθώντας στη δημιουργία διαφοράς ασφαλείας.

Χωρίς τους τραυματισμένους Αλ Χόρφορντ, Τζον Τζένκινς και Γκουστάβο Αγιόν, λοιπόν, η ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ έκανε το 1-0 στη σειρά του πρώτου γύρου των πλέι οφ, καθώς ο Τζεφ Τιγκ πέτυχε 28 πόντους (9/19 σουτ) και ο Πολ Μίλσαπ 25. Από την άλλη, ο Πολ Τζορτζ ξεπέρασε τραυματισμό στο αριστερό γόνατο με 24 πόντους (6/18 σουτ, 10 ριμπ., 4 κλ., 2 κοψ.), ενώ ο Λανς Στέφενσον είχε 19 και ο Τζορτζ Χιλ 12, αλλά συνολικά η εμφάνιση των Πέισερς ήταν τραγική. Τέλος, ο Σόλομον Χιλ έμεινε εκτός της ενεργής 13άδας μαζί με τον Άντριου Μπάινουμ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×