Λος Άντζελες Κλίπερς: Ομόφωνη απόφαση για αποπομπή Στέρλινγκ

Όπως αναμενόταν, στο συμβούλιο ιδιοκτητών του NBA υπήρξε ομόφωνη απόφαση για έναρξη της διαδικασίας περί αλλαγής ιδιοκτησίας στους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο κομισάριος της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, παραδέχτηκε εξαρχής πως όλοι οι ιδιοκτήτες συλλόγων του είναι σύμφωνοι με την πρόθεσή του περί αποπομπής του Ντόναλντ Στέρλινγκ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα σήμερα (01/05). Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, λοιπόν, μπορεί να ξεκινήσει πλειοδοτικός «πόλεμος» για την αγορά των μετοχών του συλλόγου του Λος Άντζελες, αλλά ο τωρινός ιδιοκτήτης των Κλίπερς δεν είναι σύμφωνος και με τη σειρά του ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη διαδικασία μηνύσεων σε βάρος του NBA επικαλούμενος νομοθεσίες περί προστασίας της περιουσίας του, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, αφού εξαρχής ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι προς πώληση, παρά τον δια βίου αποκλεισμό του. Μέσα σε όλα, ο Τζάρετ Τζακ των Κλίβελαντ Καβαλίερς πρότεινε μποϊκοτάζ των NBAers από τις αγωνιστικές δραστηριότητες των playoffs, μέχρι ο Στέρλινγκ να αποφασίσει να πουλήσει τις μετοχές του, περίπτωση που για την ώρα δεν μοιάζει πιθανή, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί, αν το πρόβλημα διογκωθεί σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Απόψε (02/05, 05:30), πάντως, οι Κλίπερς έχουν ευκαιρία πρόκρισης στα ημιτελικά της Δύσης, αφού αντιμετωπίζουν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «ORACLE Arena» όντας μπροστά με 3-2 στη σειρά του πρώτου γύρου της τρέχουσας postseason. Στα των τραυματιών, ο Χέντο Τούρκογλου (μέση) αποκλείστηκε, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Άντριου Μπόγκουτ (πλευρά), Φέστους Εζέλι (γόνατο) και Νεμάνια Νέντοβιτς (γάμπα) των «πολεμιστών», ενώ στο μεταξύ βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες αναφέρουν ξανά προβλήματα του Μαρκ Τζάκσον με τη διοίκηση των Ουόριορς και με μέλη του τεχνικού επιτελείου του, οπότε διαπιστώνεται προοπτική απόλυσής του με το πέρας του 2013-14, ίσως ανεξάρτητα από την πορεία του συλλόγου του Όκλαντ στα playoffs.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×