Λος Άντζελες Λέικερς: Αίτηση… εργασίας από Καρλ

Μία ακόμα ομάδα που αναζητά προπονητή ενδιαφέρει τον Τζορτζ Καρλ, ο οποίος ομολόγησε πως θα ήθελε να επιστρέψει στους πάγκους μέσω των Λος Άντζελες Λέικερς.

Για την ώρα, οι «λιμνάνθρωποι» δέχονται συνεχόμενες αρνητικές απαντήσεις από κόουτς πανεπιστημίων, ενώ ο 62χρονος Καρλ ψάχνει «οδό» επιστροφής στο NBA, καθώς έχει «ακουστεί» επίσης για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Ντιτρόιτ Πίστονς, ενώ πριν από τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων» ομολόγησε ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Στην προκειμένη παραδέχθηκε: «Πράγματι θέλω να γυρίσω στο γυμναστήριο. Σέβομαι το παιχνίδι και τη δουλειά, η οποία είναι δύσκολη», αλλά μέχρι στιγμής οι Λέικερς δεν έχουν ανταποδώσει το ενδιαφέρον του με προσέγγισή του.

Άλλωστε εξαρχής ξεκαθάρισαν πως δεν βιάζονται να βρουν τον αντικαταστάτη του Μάικ Ντ’ Αντόνι, ενώ διαπιστώνεται πως θέματα περί ενίσχυσης του ρόστερ αποτελούν σημαντικότερη προτεραιότητα σε σχέση με τον νέο κόουτς. Άλλωστε, μονάχα οι Κόμπι Μπράιντ, Στιβ Νας, Ρόμπερτ Σάκρε και Κένταλ Μάρσαλ έχουν συμβόλαιο για το 2014-15, ενώ ο Νικ Γιανγκ δύσκολα θα ανανεώσει μονομερώς το συμφωνητικό του αντί 1.2 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά είχε διάθεση για αστείο μέσω Twitter, αφού έγραψε πως ο ίδιος θα γίνει νέος προπονητής των Λέικερς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×