Λος Άντζελες Κλίπερς: Άλλο ένα δισεκατομμύριο θέλει ο Στέρλινγκ

Σύμφωνα με το NBC News, ο Ντόναλντ Στέρλινγκ θα ζητήσει αποζημίωση ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων από το NBA, επειδή υποχρεώθηκε να πουλήσει τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Η διαφαινόμενη νομική κίνηση του 80άχρονου επιχειρηματία δεν θα επηρεάσει τη συμφωνία στα δύο δισεκατομμύρια δολάρια με τον Στιβ Μπάλμερ, καθώς η λίγκα ακύρωσε τη συνέλευση ιδιοκτητών της 3ης Ιουνίου, στην οποία επρόκειτο να ψηφίσει υπέρ της αποπομπής του Στέρλινγκ, ενώ σύντομα θα ορίσει ημερομηνία για έγκριση της αλλαγής της ιδιοκτησίας στους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων». Από την πλευρά του, ο επί σειρά ετών ιδιοκτήτης των Κλίπερς σκοπεύει να απαιτήσει την παραπάνω αποζημίωση, ενώ δικηγόρος του χαρακτήρισε γελοία δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πελάτης του έχει διανοητικό πρόβλημα.

Μέσα σε όλα, ο Κρις Χάνσεν εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας συνεχάρη τον Μπάλμερ, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στο γκρουπ επενδυτών που επιδιώκουν την επαναφορά των Σιάτλ Σούπερσονικς στο NBA. Αφήνοντας στην άκρη τη μυθική αγορά δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Αμερικανός επιχειρηματίας ξεκαθάρισε πως παραμένει συγκεντρωμένος στον αρχικό στόχο του μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×