Σάρλοτ Χόρνετς: Δισεκατομμυριούχος ο Τζόρνταν!

Το Forbes συμπεριέλαβε τον ιδιοκτήτη των Σάρλοτ Χόρνετς, Μάικλ Τζόρνταν, στη λίστα της που αφορά τους δισεκατομμυριούχους.

Πρόσφατα, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών αύξησε από το 80% στο 89.5% το μερίδιό του από τις μετοχές των «σφηκών» και το Forbes εκτίμησε πως με τη συγκεκριμένη κίνηση η περιουσία του ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Από εκεί και πέρα, οι Ντουάιτ Πάουελ, Άλεξ Κερκ, Τζόρνταν Μπακίνσκι, Τζάστιν Τζάκσον, Ντάνιελ Μίλερ και Ντι Σέλτον δοκιμάστηκαν σήμερα (12/06) ενόψει του ντραφτ της 26ης Ιουνίου, για το οποίο οι Χόρνετς φαίνεται πως προτιμούν τον Νταγκ Μακ Ντέρμοτ για τη 9η θέση, ενώ επιλέγουν επίσης 24οι και 45οι.

Από την πλευρά τους, οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς άφησαν για λίγο στην άκρη τις συζητήσεις για ανταλλαγή του Κέβιν Λοβ, ώστε να ολοκληρώσουν τη συμφωνία με τον Σαμ Μίτσελ και με τον Σίντνεϊ Λόου για ένταξη στο τεχνικό επιτελείο του Φλιπ Σόντερς, αλλά έμειναν πίσω από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στην «κούρσα» για τις υπηρεσίες του Ντέιβιντ Μπλατ, σύμφωνα με το Yahoo! Sports. Τέλος, ο Αλ Χάρινγκτον εξέφρασε επιθυμία περί παραμονής στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, αλλά πρόσθεσε πως δεν ξέρει πού θα καταλήξει ως unrestricted free agent, ιδιότητα που θα αποκτήσει την 1η Ιουλίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×