Σάρλοτ Χόρνετς: Έρχονται οι φανέλες, φεύγει ο Μακ Ρόμπερτς

Δεν ανανέωσε μονομερώς το συμβόλαιό του ο Τζος Μακ Ρόμπερτς, οπότε ο φόργουορντ/σέντερ των Σάρλοτ Χόρνετς θα γίνει unrestricted free agent την 1η Ιουλίου.

Ο 27χρονος Αμερικανός δικαίως πιστεύει ότι θα αποσπάσει μεγαλύτερο συμβόλαιο έχοντας το δικαίωμα διαπραγμάτευσης με ομάδα της αρεσκείας του, αλλά ο GM των «σφηκών», Ριτς Τσο, ξεκαθάρισε ήδη πως ο Μακ Ρόμπερτς είναι σημαντικό μέρος της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν και πως θα γίνει προσπάθεια για παραμονή του στο ρόστερ. Από εκεί και πέρα, σήμερα (18/06) δοκιμάστηκαν τελικά οι Ζακ Λαβίν, Γκάρι Χάρις, Μαρκέλ Μπράουν, Ρίον Μπράουν και Ρόναλντ Ρόμπερτς, όπως και ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ, ο οποίος εντυπωσιάζει τις τελευταίες ημέρες στα βοηθητικά διάφορων ομάδων του NBA και έχει ανεβάσει τις «μετοχές» του ενόψει του ντραφτ της 26ης Ιουνίου.

Επίσης ανακοινώθηκε πως αύριο θα παρουσιαστούν οι νέες φανέλες των εκπρόσωπων της Βόρειας Καρολίνα ενόψει του 2014-15, ενώ ο Τσο επισημοποίηση την προσθήκη του Στιβ Χέτζελ στο τεχνικό επιτελείο του Στιβ Κλίφορντ. Τέλος διέρρευσε πως το στέλεχος των Πόρτλαντ Τρειλ Μπλέιζερς, Τσαντ Μπούκαναν, αποτελεί στόχο των Χόρνετς για τη θέση του βοηθού GM.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×