Σικάγο Μπουλς: Παρουσιάστηκαν Γκασόλ και Μίροτιτς

Απέρριψε καλύτερες προσφορές ο Πάου Γκασόλ, πριν υπογράψει συμβόλαιο με τους Σικάγο Μπουλς, που τον παρουσίασαν σήμερα.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (18/07) ξεκαθάρισε πως τα λεφτά δεν αποτέλεσαν προτεραιότητά του στην αναζήτηση για νέα ομάδα ως unrestricted free agent, αλλά η ένταξή του στο δυναμικό συλλόγου που στοχεύει στο πρωτάθλημα. Πρόσθεσε ότι θέλει να βοηθήσει στην αγωνιστική εξέλιξη του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος παρουσιάστηκε μαζί του, ενώ σε συνέντευξή του σε ισπανικό Μέσο ανέφερε ότι δεν ανησυχεί για την υγεία του Ντέρικ Ρόουζ τονίζοντας πως τον περιμένει στο 100% από το ξεκίνημα του 2014-15. Άλλωστε, ο βασικός πλέι-μέικερ του Τομ Θίμποντο αναμένεται να παίξει και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας έχοντας ξεπεράσει δεύτερο σοβαρό τραυματισμό σε γόνατο.

Από την πλευρά του, ο GM, Γκαρ Φόρμαν, αποκάλυψε πως πολλές ομάδες του NBA πρόσφεραν επιλογή ντραφτ της κορυφαίας δεκάδας, ώστε να αποκτήσουν τα δικαιώματα χρήσης του Μίροτιτς, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ. Στο μεταξύ, ο Θίμποντο στάθηκε στην επανάκτηση του Κερκ Χάινριχ λέγοντας πως ο 33χρονος γκαρντ έσωσε την ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου διέρρευσε πως οι «ταύροι» ενδιαφέρονται για τον Άαρον Μπρουκς, unrestricted free agent που ίσως αλλάξει την ιεραρχία στην περιφερειακή γραμμή του κόουτς των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων».

Τέλος, ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ των Μπουλς ήταν ανάμεσα στους παίκτες που κλήθηκαν από τις ΗΠΑ για την προπονητική ομάδα, που θα βοηθήσει την εθνική ΗΠΑ στην προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Κλήθηκαν επίσης ο Μάρκους Σμαρτ των Μπόστον Σέλτικς, Βίκτορ Ολαντίπο και Τομπίας Χάρις των Ορλάντο Μάτζικ, Μέισον Πλαμλί των Μπρούκλιν Νετς και Μάιλς Πλαμλί των Φίνιξ Σανς, όπως διέρρευσε τις τελευταίες ώρες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×