Ντιτρόιτ Πίστονς: Απέρριψε 60 εκατομμύρια ο Μονρό

Βελτίωσαν την προσφορά τους οι Ντιτρόιτ Πίστονς, αλλά ο Γκρεγκ Μονρό απέρριψε την πρόταση και παρέμεινε restricted free agent.

Διέρρευσε πως τα «πιστόνια» πρότειναν πενταετές συμβόλαιο εξήντα εκατομμυρίων δολαρίων στον 24χρονο φόργουορντ/σέντερ, αλλά η πλευρά του Μονρό δεν καλύφθηκε. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Τζορτζτάουν θα εξελισσόταν στον ακριβότερο παίκτη των εκπρόσωπων της «Motor City», αν αποδεχόταν την προσφορά! Είναι χαρακτηριστικό πως οι Πίστονς αποσύρθηκαν άμεσα από τις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο περιμένοντας πλέον τον 24χρονο Αμερικανό να αποδεχθεί την προκριματική προσφορά 5.4 εκατομμυρίων δολαρίων και να γίνει unrestricted free agent το επόμενο καλοκαίρι.

Γενικά η περίπτωση μοιάζει αρκετά με εκείνη του Έρικ Μπλέντσο των Φίνιξ Σανς, καθώς αμφότεροι οι NBAers δείχνουν διάθεση για αλλαγή ομάδας απορρίπτοντας καλές προτάσεις των «πιστονιών» και του συλλόγου της Αριζόνα, αντίστοιχα. Μάλιστα, οι «ήλιοι» είναι οι μοναδικοί που μπορούν να προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο 80 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό το οποίο είναι το μάξιμουμ που επιτρέπει η βορειοαμερικανική λίγκα στο τωρινό στάδιο της καριέρας των δύο παικτών, αλλά δεν φανερώνουν σχετική διάθεση για τον Μπλέντσο, ούτε για τον Μονρό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×