Ντιτρόιτ Πίστονς: Υπογράφει προκριματική προσφορά ο Μονρό

Unrestricted free agent θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι ο Γκρεγκ Μονρό των Ντιτρόιτ Πίστονς, αφού θα υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα θα αποδεχθεί προκριματική προσφορά 5.5 εκατομμυρίων δολαρίων, που του κατέθεσαν τα «πιστόνια», ώστε να προσδώσουν ιδιότητα restricted free agent μέσα στην τρέχουσα offseason. Δημιουργήθηκαν σενάρια για ανταλλαγή του με υπογεγραμμένο συμβόλαιο και για μεγάλη προσφορά των Πίστονς, αλλά πλέον διαπιστώνεται πως ουδέποτε βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με τους εκπρόσωπους της «Motor City» ή με άλλη ομάδα του NBA. Με τη διαφαινόμενη κίνησή του, που αναφέρεται από πλειάδα βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων, θα παραμείνει μεν στο ρόστερ του Σταν Βαν Γκάντι, αλλά το επόμενο καλοκαίρι θα αποκτήσει το δικαίωμα διαπραγμάτευσης συμβολαίου με σύλλογο της αρεσκείας του.

Εν ολίγοις, ο κόουτς και πρόεδρος των Πίστονς θα προσπαθήσει να τον χωρέσει στα πλάνα του δίπλα στους Τζος Σμιθ και Αντρέ Ντράμοντ, που δημιουργούν συνωστισμό, μάλλον υπερβολικό, στη frontline του. Μέσα σε όλα, ο Βαν Γκάντι επανέλαβε πως δεν υπολογίζει τον τραυματισμένο Σπένσερ Ντινγουίντι για το 2014-15, αλλά τόνισε πως δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει τον 21χρονο rookie, τον οποίο χαρακτήρισε αυθεντικό πλέι-μέικερ, αν κατά τη διάρκεια της επόμενης regular season του «μαγικού» κόσμου ξεπεράσει κατά 100% τραυματισμό στο γόνατο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×