Νιου Γιορκ Νικς: Δεν κρατιέται στις προπονήσεις ο Φιλ Τζάκσον

Αντιστέκεται στην τάση ανάληψης προπονητικών καθηκόντων ο πρόεδρος των Νιου Γιορκ Νικς, Φιλ Τζάκσον, όπως παραδέχθηκε.

«Κάθεσαι εκεί για δύο ώρες και αισθάνεσαι την ανάγκη να μάθεις τι γίνεται. Νιώθεις ότι πρέπει να σηκωθείς και να πεις κάτι. Πράγματι σηκώνομαι μερικές φορές, αλλά περπατώ, χωρίς να τους διακόψω. Πρέπει να βρουν το δρόμο τους» δήλωσε χαρακτηριστικά στη New York Post ο «Zen Master», ο οποίος ανέλαβε φέτος την προεδρία των Νεοϋορκέζων και επέλεξε τον παλαίμαχο NBAer, Ντέρεκ Φίσερ, για τη θέση του κόουτς. Επέβαλε, πάντως, την εφαρμογή τριγωνικής επίθεσης στον άλλοτε παίκτη του, ενώ ο Ιμόν Σουμπέρτ ανέφερε πως λατρεύει τον Φίσερ ως προπονητή, αν και ο 40άχρονος τεχνικός φαίνεται πως τον προορίζει για αναπληρωματικό ρόλο.

Τις πρώτες ημέρες της τρέχουσας preseason, ο Φίσερ έχει επικεντρωθεί σε αμυντικές τακτικές και φρόντισε να δηλώσει πως δεν τον ανησυχεί το γνωστό σχετικό πρόβλημα του Χοσέ Καλντερόν, ο οποίος είναι απόλυτο φαβορί για τη θέση «1» του αρχικού σχήματός του. Από την πλευρά του, ο Ισπανός πλέι-μέικερ δείχνει ήδη ικανοποιημένος από τις προπονήσεις του νέου κόουτς των Νικς και πρόσθεσε πως ο Αντρέα Μπαρνιάνι ταιριάζει ιδανικά στα φετινά συστήματα των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» τονίζοντας χαρακτηριστικά πως φέτος θα εμφανιστεί ο… αληθινός Ιταλός φόργουορντ/σέντερ έπειτα από συνεχόμενες μετριότατες σεζόν στο NΒΑ.

Μέσα σε όλα, ο Καρμέλο Άντονι ομολόγησε ότι στη νέα σεζόν του «μαγικού» κόσμου θα παίξει περισσότερο στη θέση «3». Άλλωστε, ο Αμάρε Στουντεμάιρ επέστρεψε σήμερα (04/10) στις προπονήσεις και «έβγαλε» τις ομαδικές ασκήσεις χωρίς περιορισμούς αναλαμβάνοντας τον ρόλο του βασικού πάουερ φόργουορντ. Βασικός σέντερ ήταν ο Σαμ Ντάλεμπερτ, φαβορί για την αντίστοιχη θέση στο αρχικό σχήμα των πρώτων επίσημων αγώνων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×