Νιου Γιορκ Νικς: Έγκριση του Τζέι Αρ Σμιθ από τον Ντένις Ρόντμαν!

«Ο Τζέι Αρ Σμιθ είναι ο νέος Ντένις Ρόντμαν» δήλωσε ο Ντένις Ρόντμαν εγκρίνοντας το πλάνο του Φιλ Τζάκσον για τους Νιου Γιορκ Νικς.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο νέος πρόεδρος των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» παρομοίασε τον εκκεντρικό Σμιθ με το «σκουλήκι» υποχρεώνοντας τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ να δηλώσει πως η σύγκρισή του με οποιονδήποτε Hall of Famer αποτελεί τιμή για τον ίδιο. Πλέον, ο παλαίμαχος NBAer ξεκαθάρισε πως πιστεύει απόλυτα στον άλλοτε προπονητή του και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως ο Σμιθ είναι πράγματι ο νέος Ντένις Ρόντμαν! Από εκεί και πέρα, ο πρώην παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς και Νιου Ορλίνς Χόρνετς αποχώρησε προσωρινά από το χθεσινό φιλικό με τους Φιλαδέλφεια 76ερς λόγω σπασμών στη μέση.

Παράλληλα διαπιστώνεται από τα ματς της τρέχουσας preseason του NBA πως θα αρκεστεί σε αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τον Ιμόν Σουμπέρτ, ο οποίος αποτελεί σχετική επιλογή του Ντέρεκ Φίσερ στους αγώνες προετοιμασίας. Τέλος, ο Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος) παραμένει μακριά από το 100% ύστερα από αποκλεισμό σε τρία συνεχόμενα φιλικά, αλλά διατηρεί ελπίδες για επιστροφή στη δράση στο επόμενο φιλικό, που είναι με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «Madison Square Garden» την επόμενη Δευτέρα (21/10, 02:30), αρκεί να σημειώσει την απαραίτητη πρόοδο στο μεσοδιάστημα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×